"Кино под звездите" и край морето

Прожекции в Поморие, Синеморец и Китен
25 юни 2019 20:43, Петя Славова
2
"Кино под звездите" и край морето
Снимка: София Филм Фест

Вълни, пясък, кафе, слънце, коктейл, сладолед, дрямка, разходка… И идва време за логичния финал на деня – кино след залез слънце. Историите ще се прожектират през юли от 21.30 часа - след залез слънце.

Фиестата започва от Поморие на 4 юли  в Лятното кино "Яворов". В първата вечер ще си припомним началото на звездния път на най-великия футболист на всички времена – Пеле.

На 5 юли ще натискаме заедно газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на пътешествие в "Лудетини".

На 6 юли ще открием чрез "Ангелският дял" истината за най-доброто уиски в света и как може да бъде използвано то по най-хитрия начин!

На 7 юли ще ни очарова любовната история на "Дъвка за балончета" със спомени от детството, сърдечни тръпки и отрезвяване на настоящето.

На 8 юли ще саботираме завод, който замърсява околната среда и ще бъдем дръзки заедно с героите на "Жена на война" – история, изтъкана от грижа и обич.

На 9 юли ще се срещнем отново с безгрижната свобода на детството в "Проектът "Флорида" и с неизбежната тегоба на ежедневието, която променя света на възрастните.

На 10 юли ще почувстваме силата на любовта, пронизваща две разделени сърца в "Потапяне" – героите на Алисия Викандер и Джеймс Макавой са посветени на своите каузи, но и един на друг, през километри непреодолими препятствия…

В Синеморец кино срещите ще са на Лятната естрада в двора на кметството от 11 до 15 юли и гостите на Китен на Лятната естрада до почивния комплекс на БНТ – от 23 до 27 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Кинология преди 4 години
Повечето бг филми приличат на турски сериал с елементи на софтпорнодрама.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
C умиление си спомням за лятните кина в нашото градче!! Незабравимо изживяване!