Любов от екрана, омраза зад него в "Тетрадката"

Романтичната драма накара света да замечтае през 2004г.
26 юни 2019 20:50, Дарена Найденова
4
Любов от екрана, омраза зад него в "Тетрадката"
Снимка: архив, Reuters

Не беше свършило. Все още не е свършило!

Тези думи ги знае всеки фен на романтиката, защото филмът "Тетрадката" ги превърна в мантра за всяка душа, която се бори за любовта.

Пуснат по кината през 2004г., романтичната драма веднага стана класика и превърна Раян Гослинг и Рейчъл Макадамс в звезди. Гослинг се превърна в блян за всяка жена със своите сини очи и изваяно тяло, а историята на Ноа и Али - мечта за всяко момиче.

"Тетрадката" е базиран на едноименния роман от Никълъс Спарск, който е първата книга му книга, която се превръща във филм. Но макар лентата да стана класика в киното и донесе на Макадамс и Гослинг награда за най-добра екранна целувка, историите зад камера не са толкова известни за феновете.

Например, Бритни Спиърс се е пробвала за ролята на Али, а за Ноа е бил смятан Том Круз. Ето още няколко факта, които може би не знаете.

Базиран на истинска история

Романът "Тетрадката", който служи за основа на филма, е базиран на истинска история. Това е любовта между бабата и дядото на Никълъс Спаркс, които са заедно повече от 60 години.

"Помня как очите на дядо светваха, когато я погледнеше, как я държеше за ръката, как й носеше чая и как се отнасяше с нея. Помня как ги гледах и си мислех, че дори след 60 години брак тези хора се отнасят един с друг така, както аз се отнасям с жена ми след 12 часа брак. Най-добрият подарък, който ми дадоха е, че ми показаха, че истинската любов съществува", пише Спаркс в блога си.

Вижте още за "Тетрадката" в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е до упоритото търсене и пробане, по скоро е до късмет и до самите нас. За такива двойки обикновено това са първите и единствени партньори, които са имали през целия си живот.
2
0
 
17
 
! Отговори
65 преди 4 години
За любовта прочетох,ама не разбрах омразата къде е
1
1
 
22
 
! Отговори
Това е най-важното преди 4 години
Наистина има двойки, които са живо доказателство за това, че истинската любовнаистина съществува!Не всеки има късмет да я преживее. Но има надежда, трябва дълго и упорито да търсиш човека, с когото можеш да имаш такава любов.