Яна Маринова като еманципирана жена в "Диви и щастливи"

Актрисата разказва за новия филм, в който участва
Обновена: 27 юли 2019 14:24 | 26 юли 2019 12:44, Петя Славова
22

На 8 март се ражда идеята за филм, който описва приключенията на смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си. Няколко дни след официалното представянае на трейлъра на българският филм "Диви и щастливи" Яна Маринова разказва за снимачния процес.

"Направихме филм за 2,5 млн. лева, който ако беше направен в чужбина, щеше да струва 20 млн. Много сме добри в правенето на най-ниската цена, защото имаме екип от 100 човека - заклети кинаджии, решени на всяка цена да бъдат част от този екип", сподели в "България сутрин" актрисата Яна Маринова, която влиза в една от главните роли във филма.

По думите й, романтичната екшън-комедия "Диви и щастливи" разказва за две жени, които отказват повече да търпят и решават да бягат към това да откриеш себе си, да бъдеш по-силен.

"Моята героиня прави престъпления от любов, краде едни пари и се забърква екшън, в който две наглед обикновени момичета трябва да бягат от закона", разказа Маринова пред Bulgaria ON AIR.

Има екшън, преследвания, каскади, комични ситуации. Във филма участва още Луиза Григорова, Александър Сано, Димо Алексиев, Дария Симеонова, Базил Ейденбенц, Калин Врачански, Асен Блатечки, Явор Бахаров и други, чиито имена засега се пазят в тайна.

"С режисьора Мартин Макариев и Александър Сано, с когото сме продуценти, мечтаем да направим филми, които да излизат извън България", каза още Яна Маринова.

Филмът е сниман във Велико Търново и Черноморието ни. "Най-красивите български пейзажи ще покажем във филма - заслужаващите да се видят културни и исторически паметници. Минахме през такива места, които бяхме забравили, че съществуват и  благодарим на общините, които ни допуснаха до тях"., коментира актрисата. "Много любов има и много авантюра. Героинята на Луиза се забърква в любовен романс", издава още тя.

По думите й, екипът е търсил да избяга  от максимата "Хубаво за български филм", но тематиката е българска и засяга нашата действителност.

Работят с част от екипа от филма "Привличане" и според Маринова, това е нормално и в световен мащаб. "Работим с едно ядро от актьори, с които имаме общи идеи и енергия, но се опитваме да разчупим стеретопа, давайки шанс на млади актьори. Така бе и във филма "Привличане", така е и в новия филм".

"Диви и щастливи" ще се разпространява от 29 ноември в кината, но задължително ще има и турне в цяла България с предварителни премиери с феновете и срещи с екипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Яна МариноваBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Звезден актьорски" състав...водещия изби рибата....Най-красивите места в България... и най-бездарните "творци".Кинаджийска чалгария.Групичка/и/ която прави филми само за обкръжението си защото иначе са негледаеми.
19
0
 
5
 
! Отговори
MR Buch преди 4 години
Янчето е консервирана бабичка, а филми дето сте им урязали бюджета зада станат много хубави събира гледаемост м/у 3000 и 5000 човека МАКС
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига сте занимавали хората с тази некадърна пишман актриса
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Да+1
16
0
 
5
 
! Отговори
Дядо от село преди 4 години
Къде е изненадата ?! Пенсията ми тук е 310 лв , а ако живеех в щатите ,би била поне 3000 лв ! Нормално е да е така !
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената е много симпатична, но е страшно еднотипна актриса. Играе все едни и същи роли - на много отворена вървежна мацка, занимаваща се с екстремни спортове. Малко в стил Джейсън съейтъм или Скалата. Писват!Актьорските и умения също не са на ниво според мен.
14
0
 
10
 
! Отговори
Да преди 4 години
Бих я гледал само в Браззерс.
13
1
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
Хмм. Не й се отдава актьорското майсторство. Факт. Че и в театъра играе. Блатечки играе. Моля моля. Е не е от ранга на Пачино и де Ниро. Но .....
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя блатечки и тази уфца са бати бездарниците.Интересно кой ли гледа БГ филми?
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напъва се, но не излиза това, което тя си мисли."Едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто е да го направиш" - Николай Хайтов.
10
1
 
16
 
! Отговори
.. преди 4 години
Има ли БГ филм през последние 5 години, в който да не участва тази жена?Аз се опитах да гледам няколко и във всичките я имаше...Писва, не друго...
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие не сте дори путински лакеи - вие сте слуги на неговите лакеи, за слуги сте родени червени завистници но наш пророк е казал: каквото мислите на България, стократно ще се връща на вас и на цялата ви семка!
8
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените завистници в руските фирми отчетоха минусите в коментари 1-2, напред са дотука с копейките. Удряйте минуси борсуци и текерлеци, подмазвайте се на путинските лакеи!
7
2
 
7
 
! Отговори
Парфьон Рогожин преди 4 години
То нямаше ли вече такъв филм?"Телма и Луиз" ?
6
3
 
17
 
! Отговори
Ол преди 4 години
Най-бездарното същество което съм виждал да се опитва да играе...срам за Бг театър и кино
5
3
 
21
 
! Отговори
киноман преди 4 години
Негледаема е тази.Бездарие с претенции за актриса,ужас!
4
0
 
8
 
! Отговори
Бръм преди 4 години
То и заплатите на екипа в щатите са други.... ама айде....
3
1
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Аман от еманципирани
2
16
 
1
 
! Отговори
Щ.Младши преди 4 години
...и дано филмът да тръгне,за да се чува името БЪЛГАРИЯ по света!
1
15
 
5
 
! Отговори
Щ.Младши преди 4 години
Много красива,симпатична и нежна жена- желая й навсякъде успех,щастие,здраве и късмет!