Венеция се влюби в Мерил Стрийп

Актрисата промотира новия си филм
5
Венеция се влюби в Мерил Стрийп
Снимка: Reuters

Мерил Стрийп не спира да впечатлява със своята визия и талант. Въпреки, че е на 70 години, актрисата и за миг не си е помислила да намалява филмовите си ангажименти. Наскоро тя приключи участието си в сериала "Големите малки лъжи", където отново показа какво значи актьорска игра. 

Бързо след това Стрийп замина за фестивала във Венеция, където представи филма си "The Laundromat". Филмът беше оценен доста високо от критиците. В него Стрийп играе вдовица, която се опитва да разбере къде са изчезнали парите на семейството й по време на скандала с "Документите от Панама". 
 
Още преди филмът да бъде показан на големия екран обаче, критиците забелязаха нещо също толкова велико, а именно Мерил Стрийп. Тя се появи на червения килим във Венеция с небесносиня рокля от новата колекция на модния гигант Givenchy. 
 
Актрисата стъпи пред фотоапаратите на репортерите и веднага си пролича, че тя се намира у дома си. Освободена и прекресна, Мерил успя да прикове всички погледи като дори накара присъстващите да забравят за колегата й във филма Гари Олдман. С огромана усмивка на лице и чувство за позициониране пред камерите, Стрийп въобще не изглеждаше като актриса, която е към края на кариерата си.
 
Въпреки множеството предположения, че 70 години вече са достатънчи и тя трябва да се оттегли от киното, Мерил показва, че всъщност тя намалява скоростта си. Участва в проект след проект, а ние можем само да бъдем радостни, че нейният талант не спира да блести от екрана. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Независим преди 4 години
Велика!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До Най-скъпитеА защо не? Може да си ги позволи. Те не са обект на завист или кой знае какво възхищение. Това ли е акцентът на присъствието ѝ във Венеция? Други заслуги на тая жена биха респектирали. А за позициите ѝ по отношение на обществени процеси- ами всеки има право да такива.
2
6
 
5
 
! Отговори
Най-скъпите преди 4 години
Актрисата с най-скъпите тоалети надминаващи годишния даход на средния американец. А иначе е либерастна левичарка.
1
4
 
11
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Една от най-добрите. Всяка нейна роля е запомняща се.