Новият филм "Екшън" – шеговит поглед към американските продукции

Разговор със сценариста Тео Чепилов и режисьора Радослав Илиев
1 окт 2019 14:02, Павел Гълъбов
0

На старта на новата година ще има екшън със сериозна доза хумор. Първата прожекция на новия филм "Екшън" ще бъде на 3 октомври във Варна в рамките на кинофестивала "Златна роза". През януари комедията тръгва по киносалоните в страната.
Още по темата

"Бъзикаме се с американските филми, които снимат в България и с българското кино. Това е игра на думи, защото "екшън" е командата за начало на снимки в киното и отделно този така благодатен жанр", посочи сценаристът Тео Чепилов пред Bulgaria ON AIR.

Историята във филма е за деца, които като малки са били най-големите фенове на екшън звезда. Той обаче е стигнал до момента, в който снима филми в България. Те опитват да се свържат с него и следва серия от безумици. В лентата има експлозии, престрелки, нинджи, любов...

Филмът вече е бил прожектиран на няколко фестивала, печели и награди. А за ролите в лентата умишлено са избрани "неексплоатирани" актьори, подчерта режисьорът Радослав Илиев.

"Казахме си, че трябва да вземем непознати лица. Работя с невероятно талантливи млади актьори", каза Илиев в студиото на "България сутрин".


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари