Отново с Бонд в "Смъртта не може да почака"

Готов е трейлърът на 25-ия филм за агент 007
5 дек 2019 13:20, Петя Славова
6
Отново с Бонд в "Смъртта не може да почака"
Снимка: Форум Филм

Готов е трейлърът на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд "Смъртта не може да почака". Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния агент, участие в "Смъртта може да почака" вземат и редица други изключителни актьори. Рами Малек,познат с ролята си в "Бохемска рапсодия", влиза в кожата на злодея. Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за една успешна симбиоза между едни от най-впечатляващите холивудски актьори.

Сред останалите звезди във филма са Лашана Линч (Капитан Марвел), която ще бъде изключително противоречив герой във филма и успя да привлече доста внимание със спекулациите дали ще бъде следващият агент 007. Тук са и Леа Сейду, Наоми Харис като един от най-вдъхновяващите образи, Ралф Файнс също се завръща като М, "поемайки щафетата" от Джуди Денч, Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

В "Смъртта може да почака" плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най опасната. Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието? Залогът е голям, желанието за справедливост също. А това означава единствено, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин!

"Смъртта може да почака" излиза на 10 април в кината и IMAX.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кралско казино" и "Порой" бяха най-добрите досега. Крейк се подобрява и стига нивото на Броснан, Мур и Конари.
2
1
 
2
 
! Отговори
ехоо преди 4 години
Заглавието е "Смъртта може да почака" и това първо така се превежда, второ, ако сте следяли поредицата се разбира, дори с много малка употреба на мозъчни действия и без знания по английски, които очевидно липсват на автора на тази боза. Айде, със здраве.
1
2
 
4
 
! Отговори
R преди 4 години
Заглавието е тотално сбъркано като смисъл. Споре мен правилните варианти са два: "Смъртта не може да чака" и "Смъртта може да почака", но не и както е посочено.