"Междузвездни войни" с грандиозна премиера в Холивуд

Редица знамитости минаха по червения килим
17 дек 2019 11:57, Ния Христова
12
"Междузвездни войни" с грандиозна премиера в Холивуд
Снимка: Ройтерс

Снощи се проведе световната премиера на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " в Холивуд. Освен знаменитости на червения килим имаше и пъстри дроиди и имперски щурмуваци, съобщи БТА.

За първата прожекция на деветия и последен филм от поредицата, Уолт Дисни затвориха цяла пресечка в центъра на Холивуд. Този четвъртък филмът ще е достъпен и за широката публика от цял свят. 

Още по темата


Актьорите Марк Хамил и Дейзи Ридли, както и всички други знаменити гости бяха отведени от служители с блестящи светлинни мечове. Палатката за премиерата приличаше на хангар на космически кораб, а над всички гости висяха макети на космически изтребители от поредицата.

Сред гостите беше и Харисън Форд, чийто герой Хан Соло умира в лентата през 2015 г. Други известни личности, които нямат връзка с продукцията бяха режисьорите Спайк Лий и Стивън Спилбърг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"на деветия и последен филм от поредицата," ***, харесвам чувството ви за хумор :)
10
1
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Най- старите 3 серии са легенди, останалите - кръпки, ползващи името...
9
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Бойкот ! Няма да стъпя в кино да гледам това извращение на Дисни! След месеци от нета ще го свяля да го видя все пак макар, че знам че ще е боза като предищните 2 серии които ме измамиха да гледам на кино.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този сериал не го следя от години.
7
0
 
2
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 4 години
През 80те в списание Паралели имаше статия, в която се казваше, че след първите три филма ще има още 2 трилогии. Една преди и една след първата. Та, това винаги е била идеята на Джордж Лукас, който в крайна сметка успя да я направи, за което вечни благодарности. Може да има допълнителни филми, но не и като част от основните 9.
6
0
 
15
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Очакват ни още минимум 3-4 трилогии, в които все ще се борят срещу силите на императора и все няма да могат да ги преборят. Чудя се дали дори да го тегля от замундата. Що му трябваше на Лукас да го продава, пари ли му липсваха?
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Едва ли толкова лесно ще умре. След 10 години ако краят на тази трилогия има добри печалби ще очакваме нова трилогия.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До VictimizedStar Wars винаги е залагал на ефектите. На времето нали заради това са го гледали хората. Сега ефектите са по-добри от когато и да е било.
3
0
 
16
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Време е Дисни да се ориентират към някой друг класически франчайз за да го съсипят и него.Истината е обаче, че докато има всичко консумиращи "фенове", които обичат да гледат CGI и слаба или никаква история, киното ще продължава да страда.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До KromДа не говорим, че вече изтекоха сцени и по всичко личи, че изтеклия преди месеци сценарии се оказва верен... Което е ужасно за всички останали фенове на тази полумъртва поредица... Комбинирано и с данните за пропадащи приходи от продажбите на играчки, комикси, комп. игри и прочие стоки с марката "Star Wars", поредицата уверено върви към мъчителна смърт.
1
1
 
27
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Стига вече бе! Това заприлича на "Робинята Изаура". Тотално се изгавриха с филма. Ще го гледам като пуснат "На Хан Соло Зълвин Зет". Бълвоч.