Българска музика и европейско кино: Уютно по празниците с Bulgaria ON AIR

Любими родни изпълнители и знаково кино в ефира
18 дек 2019 10:52, Петя Славова
0
Българска музика и европейско кино: Уютно по празниците с Bulgaria ON AIR
Снимка: Bulgaria ON AIR

Концерти на любими български изпълнители и европейско кино ще предложи телевизия Bulgaria ON AIR на зрителите си през коледните и новогодишните празници.

Началото на празничната програма ще бъде на 24 декември, със специалния концерт на Веселин Маринов по повод 35-годишнината му на музикалната сцена. В 20:30 часа зрителите ще могат да се насладят на филма-спектакъл на Нешка Робева – "Орисия", който спечели не само сърцата на публиката, но и редица международни награди.

След магията на танца в "Орисия", Bulgaria ON AIR ще потопи аудиторията в холивудски блясък и историята на кралица Изабела I с продукцията "Кралицата на Испания".

Навръх Коледа Bulgaria ON AIR ще зарадва зрителите с два концерта на едни от най-обичаните български изпълнители – дует "Ритон" и Силвия Кацарова. В 16:30 часа започва концертът "В ритъма латино", с който Катя и Здравко препълниха зала 1 на НДК. В 20:30 часа е началото на "Рок и Любов – Новото лице на Силвия Кацарова". По време на концерта Силвия Кацарова, в компанията на 12 музиканти, изпълнява не само най-големите си хитове, но и някои от световните рок класики на всички времена.  

Комедията "Коледна размяна" ще събере цялото семейство пред малкия екран, за да проследи историята на адвоката Мич, който няколко дни преди Коледа магически разменя тялото си с това на 11-годишния си син Роби. Минути преди полунощ, в 23:40 часа, е стартът на биографичния филм "Банклейди", който разказва за Гизела Верлер – първата германка, извършила банков обир.

Филмов маратон с много смях и драма ще бъде вторият ден от Коледа – 26 декември. Начало дава френската комедия "Изгубени в Париж", която започва в 16.30 часа. Сюжетът разказва за канадската библиотекарка Фиона, която заминава за Париж, за да се срещне с леля си.

Пристигайки във френската столица Фиона разбира, че леля й е изчезнала, а издирването й слага начало на лудо препускане из улиците на най-романтичния град в света. В 20.30 часапродукцията "Кралицата на пустинята" ще пренесе зрителите в Близкия Изток, представяйки вълнуващата история на археолога и изследовател Гертруд Бел. За лятното приключение на Василий Кузякин и страстта му към гълъбите в 23:00 часа разказва руската комедия "Любов и гълъби".

В последните часовете на 2019 година за доброто настроение на зрителите Bulgaria ON AIR ще предложи богата палитра от музика. Начало ще даде концертът "Безвремие" на дует "Авеню", който започва в 20.30 часа, а след това ще бъде излъчен спектакълът на Владимир Ампов – Графа от зала „Арена Армеец“. С музика ще продължат и първите минути на 2020 година – половин час след полунощ аудиторията ще има възможността да се наслади на концерт на Берковската духова музика, а в 02:00 часа, в ефира на Bulgaria ON AIR, запазено място ще има група "Фактор".

Празничната програма ще продължи и през първия ден на 2020 година. Много смях и забавни моменти ще предложи френската драма "Виктория", която започва в 16:00 часа.

В 20:30 часа ефира превзема концертът на Веселин Маринов "Представи си", а в 22.50 часа драмата "Алтамира", която разказва за Марселино де Саутуола - испанецът, открил пещерата Алтамира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари