22 г. след хита "Титаник": Какво правят звездите от филма днес?

Кейт Уинслет, Леонардо ди Каприо, Били Зейн...
21 дек 2019 18:00, Дарена Найденова
14
22 г. след хита "Титаник": Какво правят звездите от филма днес?
Снимка: Reuters

1997 година. На големия екран излиза един филм, който опитва да разкаже за най-голямата трагедия в морето по онова време. Режисьорът Джеймс Камерън сяда зад камерата и решава да покаже на зрителите за катастрофата на най-големия кораб в света "Титаник". Пред него застават едни млади актьори, които тепърва започват своята кариера.

Камерън обаче не се стряска от това, а напротив – дава им шанс и това се превръща в едно от най-добрите му решения досега. "Титаник" се превръща в огромен хит и печели общо 11 награди "Оскар". По този начин той се изравнява с филма "Ben-Hur" за най-много награди. "Титаник" става и първата лента, която достига 1 млрд. приходи. Той е победен от друг филм на Джеймс Камерън – "Аватар", който излиза през 2010 година.

Освен с приходите и наградите си, "Титаник" може да се похвали, че е представил на Холивуд актьори като Кейт Уинслет, Леонардо ди Каприо и Били Зейн. Кариерата на първите двама тръгва именно оттам.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
до 13 кико преди 4 години
Прав си за филма винаги ще бъде гледан, като любима дреха е винаги е модерна за теб и го носиш с кеф не зависимо от модните тенденции наречени modavel
12
0
 
3
 
! Отговори
Кико преди 4 години
Филма си кърти
11
2
 
3
 
! Отговори
Генчо Гунчев преди 4 години
Стана ми интересно, а защо я няма в киното? И тогава разбрах: Защото една еврейка, беше оплюла "Еврейското сборище" - Оскарите! За това, киното и беше забранено за 20 години. След "табуто" отново направи страхотни роли. Стига ми "Принцът на приливите"! Но, не за това говоря, а за демокрацията, наложена като еврейски комунизъм! Слава на Бог, в славянска и православна Русия не успя да победи, но в Америка е на власт во веки Веков. Великата Барбара Стрейзънд!
10
1
 
3
 
! Отговори
Генчо Гунчев преди 4 години
Бях съвсем млад, когато една актриса, въпреки, че не беше тип "холивудско изкушение", очароваше със своите роли. Минаха доста години и по някакъв повод ми подариха касета, /не знам младежите дали знаят какво е това/ с нейна музика. Извинете, с песни, които тя изпълнява. Всички определения, които знам, не могат да опишат опиянение то ми от това, което чувах. И тогава се сетих, че всъщност този глас, го помня от киното, защото превода беше в субтитри.
9
2
 
4
 
! Отговори
Милен преди 4 години
До ЩерюМоже да е било комбинация от двете. Удар в айсберг пробива отсека с въглищата, в най- долната част. Намокря ги. Започва да се отделя газ. Една искра и мощната детонация е довършила целия корпус на кораба.
8
2
 
4
 
! Отговори
ha преди 4 години
До ЩерюАма честно, ти да не си оня зеления от България търси талант?
7
5
 
7
 
! Отговори
ha преди 4 години
А бе... с тоя кеш дето взеха от продукцията, к'во може да праят? Ми чешат си дупарите на воля и бичат айляк. То к'во друго да правиш с толкова пари? Има хора, които цял живот бачкат като волове и едва свързват двата края. А тия - показаха се в един филм и прибраха парата. Е, има ли справедливост, питам???
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДиКаприп си беше известен и пееди тази боза. Има ли оскар, значи филма за нищо не става!! В единфилм се шегуваха: за публиката ли ще правим филм или за оскар. :-)
5
2
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Корабът "Титаник" най- вероятно е експлодирал откъм трюма си, където са били въглищата и пещите, и от детонацията се е разпорил отвътре. Но за да прикрият този много обезпокоителен гаф и факт, собствениците му са пробутали пред целия свят, и пред застрахователите, идеята за удар в айсберг, чийто лед срязал няколко отсека на кораба. Следи от такъв разрез на корпуса му не бяха открити...
4
13
 
9
 
! Отговори
Додо преди 4 години
ДиКаприо праеи това, което праеи най-добре, още от 9 годишен, когато през 1985г. играе в няколко ситкома - а именно, еднополов секс с богатите евреи-собственици на студиата в Холивуд, от рода на Джефри Епстийн, Лари Силверстийн и т.н, и т.н. ...
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леонардо си яде и пие паритекоито му дадохтеи се е освинила вие пак сте бедни
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леонардо кърти мифки, па оня дебелата никой не иска да си я спомня ...
1
7
 
13
 
! Отговори
СТАЛИН преди 4 години
съветски ТИТАНИК АДМИРАЛ КУЗНЕЦОВ не може да бъде потопен за разлика от БРЕКЗИТДЖИЙСКИЯ ЛУЗЪРПУЛСКИ ТИТАНИК на ВЪГЛИЩА