Новият Батман ще е "по-мрачен" от предишните

Анди Съркис разкри подробности на феновете
11 май 2020 22:40, Петя Славова
14
Новият Батман ще е "по-мрачен" от предишните
Снимка: БГНЕС

Анди Съркис сподели, че новият Батман ще бъде "по-мрачен" от предишните въплъщения на супергероя.

56-годишният актьор разкри подробности за това, което феновете могат да очакват от режисиращия проекта Мат Рийвс. В новия филм Анди ще влезе в ролята на иконома Алфред, а Робърт Патинсън в ролята на Батман, предаде БГНЕС.

"Много задълбочено е засегната емоционалната връзка между Алфред и Брус. Това е в центъра на историята. И ще бъдем свидетели на един наистина изящен сценарий, който Мат е написал", каза актьорът.

Анди върви по стъпките на сър Майкъл Кейн, изиграл преди това Алфред. Но известният актьор настоя, че не иска да имитира предишни изпълнения.

"Той беше фантастичен. Неговият Алфред беше легендарен, дори не мога да си представя да го преповторя", каза Анди Съркис.

Заснемането на филма в момента е спряно поради пандемията от коронавирус и той призна, че не знае как здравната криза може да се отрази на проекта.

Въпреки това Анди обеща на феновете, че ще гледат "красив филм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-мрачен от този на Нолан? Трудно...
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси коментарите :)) все луди пак
10
1
 
8
 
! Отговори
ForzaInter преди 3 години
Батман на Тuм Бъртън беше точният комиксов Батман и Готъм в началото на 90-те. Трилогията на Нолан е ненадмината в техническо отношение. Джак Никалсън и Хийт Лейджър бяха меко казано перфекетни! Жокера е историята на Артър Флек. Въобще не може да се нарече филм за Батман, но и той бе страхотен. Редно е да се уточни, че почти изцяло лежи на Скорсезе визията на филма - Шофьор на такси и Краля на комедията. Като гледам каста и режисьора за новия Батман.. очаквам ужасна продукция.
9
0
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Да не съжаляваш за думите си един ден... С добро ти го казвам.
8
5
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Редно е Батман да бъде изигран от един мазно-кисел ориенталски мизантроп, който по цял ден пие и псува, че да му се зарадват форумните кратуни от ганьовистан. Мисля, че маркетинговите отдели на холивудските компании трябва да се ориентират много сериозно към тази наистина значима и несъмнено платежоспособна аудитория. Хахаха.
7
1
 
14
 
! Отговори
хммм преди 3 години
да вярно нищо чудно да го сложат черен след няколко години. Вече нищо не може да ме учуди след като видях средновековна Англия при крал Артур с повече африканци във филма от детройтси квартал. Ако може да го направят и хомo картината ще е пълна.
6
0
 
0
 
! Отговори
И единствения изход преди 3 години
Е нещо по-древно и нещо по-живо и нещо съответстващо на истинските природни закони! А именно Севера ....
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам актьорчето което ще е в ролята на емблематичния супергерой, новият Батман ще е по-*** и по-емо стайл от всякога...
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой по ред на две години едно и също без коментар Жокера ??????
3
1
 
18
 
! Отговори
Ще бъде преди 3 години
Черен, нали? Време е да е черен. Стига дискриминация. Хаха
2
4
 
11
 
! Отговори
патенцето Сатюрнен преди 3 години
Детски филмчета и приспивни песнички за манипулиране на вече достатъчно зомбираното народонаселение .Да продължават да се кефят на измишльотини , то и без това Холивуд отдавна се е изчерпал тотално откъм реално кино . Но пък бълват нонстоп промивачки на мозъци ...
1
3
 
16
 
! Отговори
11 преди 3 години
"е засегната емоционалната връзка между Алфред и Брус" - хммм, тука работата намирисва на джендъризъм, модерна простотия. А корона вирусът, ще е изпуснат от прилепа Батман, дето сай изодил на китайски пазар. Абе защо не разбират, че безкрайните *** продължения са ***?