Робърт де Ниро: Тръмп не се интересува, че умират хора

Ситуацията с коронавируса е като научно-фантастичен филм, коментира звездата
14 май 2020 08:10, Петя Славова
48
Робърт де Ниро: Тръмп не се интересува, че умират хора
Снимка: БГНЕС

Ситуацията с коронавируса "прилича на научно-фантастичен филм, но е истина". Това заяви известният американски актьор Робърт де Ниро в ексклузивно интервю на Емили Мейтлис за BBC.

Звездата от "Разяреният бик" представи гледната си точка за живота в Ню Йорк по време на избухването на коронавируса, ръководството на страната и предстоящите избори през 2020 г. в САЩ.

"Ню Йорк в момента е нещо като призрачен град, но истината е, че в други части на света големи градове са в същото положение",  каза Де Ниро, цитиран от БГНЕС.

Относно работата на губернатора на Ню Йорк, Андрю Куомо, по отношение на предприетите мерки в отговор на епидемията, Де Ниро каза:"Куомо върши страхотно своята работа. Той върши това, което Тръмп не прави".

Актьорът се оплака от недостатъчната информираност по въпроса за пандемията и в частност от "нелогичните" действия на американския президент.

"В момента сякаш сме в научнофантастичен филм, в сцена от пиеса на Шекспир. За разлика от Фаучи, който се справя добре обаче, при президента става въпрос единствено за борба за преизбиране. На него дори не му пука колко хора умират", допълни звездата, споделяйки надеждите си след изборите през ноември американският народ да има нов президент – Джо Байдън.

Според Де Ниро, повечето от хората в управлението на Америка имат добри намерения и искат да направят положението в страната по-добро. Те не се фокусират върху това да провалят Тръмп или да участват в някакъв вид схеми, те искат просто "нещо да бъде направено ,да помогнат на този свят, на тази страна".

В края на интервюто звездата от "Шофьор на такси" и "Жега" прояви съпричастие към всички потърпевши от кризата: "Всички знаят, че се намираме в много трудно време. Време, в което си задаваме въпроса: „В какъв свят живеем? Това е лудост".

Актьорът приключи разговора с Емили Мейтлис, признавайки, че всеобщата пандемия и глобалната изолация на хората по света би трябвало да бъде претворена на големия екран в нов драматичен филм, като той също проявява интерес към участие в такъв проект.

Наскоро холивудската звезда сподели пред The Late Show желанието си да изиграе ролята на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо във филм, отразяващ кризата с коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
14
 
! Отговори
в Ню Йорк преди 3 години
чух 2-*** мексиканци да казват че им педложили "финансова помощ" ако се съгласят да обявят някаква баба (тяхна роднина очевидно) за умряла от вирусараздавали някаква помощ на роднините на умрялите от вирусаако това е вярно става ясно защо броя на починалите от вируса така стремглаво расте в Ню Йорк
19
4
 
8
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Аз пък мноооого се надявам да преизберът тръпма! Също се надявам и да го преизберът още поне 4-5 пъти! Не за друго ми историята показва, че това е един от начините да падне една империя! Просто се появява лош император и после нещаа утоват на към коня у ряката! Дано тръмпа промени законите и да може да се преизбира по 5-6 пъти! ДАНО!
18
5
 
17
 
! Отговори
Лошто е че злината преди 3 години
вече е сторена в САЩ безработните са 33 милиона и се очаква през май да станат 37 милиона !по-зле е от голямата депресия 1929-33юдо-масонските иззроди успяха да ни унищожат
17
0
 
4
 
! Отговори
Амидофен преди 3 години
до 17Изобщо не си оригинален, нито има някаква връзка.
16
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТО Е ЯСНО , ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ НАДИГНАТ ВОЙ!!!КАРАНТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО КОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ИСКА!!!БАБИЧКА НА 113 ГО ПРЕКАРА ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е БИЛО!!!НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ИМ Е ЯСНО, ЧЕ КАРАНТИНАТА ПРИКЛЮЧВА !
15
3
 
13
 
! Отговори
В САЩ преди 3 години
щатите където победи Тръмп вдигнаха иддиотската карантинащатите на юдо-масоните я продължиха до 14 юли в Мексифорния има вече бунтове срещу карантинатаЕлон Мъск каза че изнася производството от Мексифорния
14
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искат вирусът в САЩ да си отиде първо демократите трябва да си отидат. Те са тези заедно с бил гейтс и фаучи които бият тъпаните на страха по разбираеми причини. Нищо което до сега се предричаше че ще стане не стана. Изкуствени манипулирани бройки и празни болници.
13
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този защо не го запознаем с доц.Мангъров, Румен Радев, Курделия Нинова, Слави Трифонов, екипа на Евроком и разни други знайни и незнайни поддръжници на шведския модел за справяне с КОВИД 19? И поддръжниците на теорията за международен заговор и изкуствена паника за да се ограничават правата на хорта? Иначе страшно го уважам като артист. Нищо, че май се изхабиха със Скорсезе.
12
3
 
21
 
! Отговори
и на тая глобалистка преди 3 години
му се привиждат "купища трупове" нато на Тикквун и Бил Гейтскъде са тези умиращите бе !?що не ни ги покажете да ги видим !?
11
2
 
7
 
! Отговори
Ферли преди 3 години
Тръмп: Робърт де Ниро не се интересува, че умират хора
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредното доказателство,че повечето артисти са безмозъчни,и се използват за политическа пропаганда.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
де Юре, де Факто, де Ниро :) Айде на политическа кариера а ла Рейгън...
8
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп единствено и само мисли за 1. Себе си и собственото си его (най-силните му години в бизнеса от когато влезе в ТВ); 2. За джоба си; 3. За семейството и децата си. Който си мисли че стана президент за да оправи Америка - жестоко се лъже. И все пак той бе по малката злина от другият избор на последните избори.
7
2
 
13
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"за BBC"--------------Ясно, неомарксистка, долна, антихристиянска пропаганда.
6
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е бизнесмен-прагматик и следи нещата да вървят в полза на тези, които могат да работят. Де Ниро е актьор и се опитва да повлияе върху емоциите на хората. А Фаучи е корумпиран.
5
4
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Да. Голям. Голям праз.
4
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само се чудя тоя посредствен актьор как изобщо го нареждат до великия Ал Пачино като актьорско майсторство. Магаре и Космос е разликата между двамата.
3
11
 
14
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Стефан Данаилов беше по-велик от тоя !
2
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този така и не се научи за цял живот като има насреща си човек докато водят диалог да не поглежда встрани през 10 секунди.
1
14
 
25
 
! Отговори
4oko преди 3 години
Изкуфял дъртак! Посредствено бившо актьорче.