Холивуд спира със секс сцените, заменя ги с компютърни изображения

Филмовата индустрия се готви да възобнови работа след коронавируса
10 юни 2020 00:10, Петя Славова
41
Холивуд спира със секс сцените, заменя ги с компютърни изображения
Снимка: БГНЕС

Ръководството на филмовите производители възнамерява да промени изцяло използването на секс сцени във филмите след пандемията от коронавирус. Планът е те да бъдат симулирани с CGI технология – компютърно генерирани изображения.

Филмовата индустрия се готви да възобнови работа, след като бе спряна през март поради пандемията от коронавирус.

Според The Sun, документът от 22 страници на Търговската асоциация на филмовите редактори излиза с няколко предложения – "сцените на близък контакт" да бъдат "пренаписани, премахнати или преправени с CGI технология".

Още по темата

На актьорите и актрисите ще бъдат изнасяни официално уроци по правилни техники за миене на ръцете, като също така има предложение кастингите да се провеждат зад плексиглас. Всички, които са на терен за снимки, ще трябва да преминават през коронавирусен тест всеки ден, а "медицински служители за спазване на правилата за мерките срещу коронавирус" могат да присъстват на всички филмови събития. Целият персонал, който работи зад камера, трябва да носи маски и шлемове, а в света на телевизията публиката на живо все още не трябва да бъде връщана за предавания. Това са само част от изискванията, които предстои да бъдат разгледани и най-вероятно ще бъдат приети от ръководството на филмовата индустрия.

Наскоро стана ясно, че Том Круз и неговите колеги от "Мисия невъзможна 7" ще продължат снимките на изоставено място в Оксфордшир, Югоизточна Англия, в опит да бъдат далеч от заплахата от вируса, предаде БГНЕС.

Източник каза: "Снимките на филма вече много се забавиха и няма признак, че нещата скоро ще се върнат към нормалното, така че това е начин да се опитат да възстановят нещата и да се движат отново бързо и безопасно. Също така е трудно да се сдобиете с хотелски стаи в момента, тъй като повечето от тях са затворени в обозримо бъдеще, така че това е начин да не се забавят нещата за още по-дълго. Това ще означава, че някои от най-големите звезди в света ще живеят в шикозен къмпинг заедно с останалата част от екипа."

Първият помощник режисьор на филма Томи Гормли се надява снимките да продължат от септември.
Той каза: "Надяваме се да започнем да снимаме отново през септември. Бяхме на дни от снимките във Венеция – бяхме точно в епицентъра, когато всичко започна – така че трябваше да се затворим във Венеция за четири или пет дни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изкуствени цицци е имало и преди и ще има и за напред все по големи и натопорчени, така, че пука ли ми дали да "истински" или компютърно-генерирани, ако са по големи, съм за втората опция!
32
0
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Не е честно! Хората искат да гледат секс и насилие.
31
0
 
12
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Накратко - безалкохолната бира - първата стъпка към надуваемата кукла и виртуалния секс! Те така, страната с най много потребители на порно индустрията, ще приеме нов "излъскан" имидж. Не е добре!
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пренаситили са пазара с това и сега се чудят каква глупост да измислят. А качествените секс-сцени са малко и обикновено са от по-свестни филми.
29
4
 
2
 
! Отговори
До КиноКритик+ преди 3 години
Нещо си се пообъркал кинокритико.Точно последните 25-30 години се развихри сексаът и насилието в Холивуд!!! През 60те и 70 те беше къде по семпло,а в хихарските години ,,Make loove,not war" секса/нямаше спин/ беше в живота не във филмите..Какво чудо и въммущение беше за ,,Последно танго в Париж",вой до бога от кинокритиците,особенно за сцената с маслото прокоратурата,спря филма свалиха го от екран,съдиха Бертолучи и т.н.Чак в края на 80те реабилитираха,,Тангото"А след 90те ехее,какви сцени има!!
28
2
 
10
 
! Отговори
До 36-Котки преди 3 години
Какви секс сцени бе мушморок голобрад! Залягай над учението ,а като порастнеш сам ще участваш в секс сцени ,без родителите си!
27
4
 
1
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Те и без това половината секс сцени са ненужно провлачени, или въобще като цяло ненужни. Да ги махат направо, че от секс сцени ми е неудобно да гледам филми с родителите ми, хаха.... Ако искам да гледам неща за възрастни в Пopнхъба има филмчета за всеки вкус и настроение.
26
0
 
9
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
Само не пипайте порното ей !
25
0
 
11
 
! Отговори
КиноКритик+ преди 3 години
Холивудската лицемерна цензура ако ще и да спре напълно глупавите си интимни сцени. На 100 артисти/актриси, сигурно само 5 стават за гледане по бельо. То и без това от лицемерщина не показваха нищо последния четвърт век - имам предвид в сравнение с филми от 60те и 70те, когато беше времето на хипитата, сексуалната революция и антивоенните протести. Нека се учат на цензура от бившите комунистическите режими, но дори и те рядко режеха кадри в Европа.
24
0
 
11
 
! Отговори
Холи вуду преди 3 години
Ако сцената е от Аватар или пришълецът би било обяснимо да бъде с компютърна графика, обаче за други филми ...Ще се дезинфекцират малко по-подробно навсякъде и готово.
23
1
 
9
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Е за какво така се излагат!? Кви такива компютърни анимации та като си разтягам чурата все едно го правя на филанкишията .Аз ако е за Anime си го гледам от интернета.
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Холивуд се вкараха сами в такава дупка от която няма излизане. А с него и града на ангелите който демократите превърнаха в истинска клоака
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега с какво ще се занимават всички тези актриси от metoo съдещи ужасния бял насилник ванщайн? Нали те точно с такива сцени пробиват? Сега чакаме дела от 3д роботи насилени от лошите бели мъже продуценти
20
5
 
3
 
! Отговори
Членът на Партията преди 3 години
Уточнете за коя "филмова индустрия" става въпрос.
19
2
 
4
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 3 години
Ако разбера, че някой филм има виртуална секс сцена, това ще е сигнал да не го гледам в никакъв случай. Тва са некви eбавки. Плява. В интерес на истината, подобна вълна (дори да се очертава наистина) ще мине само след 1-2 провалени филма.
18
1
 
8
 
! Отговори
Смях в залата! преди 3 години
Тва е като автомобилните гонки по филмите...играят го, сякаш карат с 350км/ч, а единственото, което се движи с тая скорост са камерите и техния zoom. aз за това не гледам филми със състезания - последния що-годе добър беше филма "Ронин". Малко ставаше и "Бързи и яростни" - единицата. Другите са ПЪЛНА ПЪЛНА БОЗА И ПРОВАЛ... СРАМ ЗА КИНОТО! СРАМ!
17
2
 
5
 
! Отговори
Зъл Пинчер преди 3 години
И кой ше е тоо *** да гледа анимационен сегс? тва само някой тийн японци може да го оценят. Щото не знаят как да барнат цицкa. не знаят за топлината, близостта и влагата на сeкса...ТО САМИЯ ФАКТ, ЧЕ СЕКС Е *** ДУМА Е ДОСТАТЪЧНО ПОЗОРЕН!
16
1
 
9
 
! Отговори
Цирк преди 3 години
Нали знаете, че никой нЕма да ви уйдиса на моралните нововъведения. ? Най-много да си изядете боя с тия циркове. И то бой с маски - върви после показвай на камерите кой та е шамарил ... ха-ха
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
значи на порно-анимация се минава...
14
1
 
3
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 3 години
иска те да кажете с тези между индивид от женски и мъжки пол, к3кс сцените с еднополова любов не само остават, но се увеличават!