Между мечтите и житейските перипетии с "Фортуната"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
20 юни 2020 15:26, Петя Славова
2
Между мечтите и житейските перипетии с "Фортуната"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Реверанс към силата на обикновената жена прави режисьорът Серджо Кастелито във "Фортуната".

Сюжетът ни въвежда в живота на фризьорка, която се опитва да подреди живота си, разкъсващ се между грижите за невръстната й дъщеря, работата, гаджето и бившия, който често създава проблеми.

Кастелито внимателно наблюдава всекидневието на главната си героиня, наситено с битови драми и неосъществени мечти. Фортуната притичва с малкото момиче из домовете на различни жени да подстригва косите им. Дългите й разходки из града са съпътствани от лутанията на слабите и беззащитните, които обаче не са се предали и търсят своето място в обществото.

Драматичните перипетии на главните героини носят динамика и наситеност, ярка като самите тях. Кастелито знае как да увековечи жената, която почти няма какво да губи, но вярва в силите си. Да не забравяме, че именно под неговата режисура Пенелопе Крус направи една от най-силните си роли в "Не мърдай".

Режисьорът майсторски ни потапя в света на онеправданите, които вдъхновяват с живеца, който ги крепи през житейските им изпитания. Филмът печели и с впечатляващата игра на Ясмина Тринка,Жасмин Тринка, Стефано Акорси, Алесандро Борги, Хана Шигула.

Гледайте "Фортуната" на 20-ти юни от 00.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Секси сцени с тас русата ye?