След убийството на Кенеди с "Джаки"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
21 юни 2020 11:28, Петя Славова
4
След убийството на Кенеди с "Джаки"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Към убийството на президента на САЩ Джон Ф. Кенеди ни връща Пабло Ларейн във филма "Джаки". Режисьорът се концентрира не върху самото събитие, променила историята, а върху емоциите на първата дама Жаклин след трагедията.

Годината е 1963. Дните след покушението. Натали Портман влиза в ролята на Джаки, представяйки я амбициозна и същевремено ранима. Нейните качества й носят водеща позиция в класацията на най-възхитителните американски жени на всички времена.

Джаки изглежда винаги превъзходно, въпреки събитията, които преобръщат живота й. Ларейн ни потапя в атмосферата от миналото, усещайки модата, теченията, които са били водещи тогава. Не остава равнодушен и към нощните кошмари и дневните битки на главната героиня, която трябва да превъзмогне загубата, децата си, за да превърне името на съпруга й да остане достойно в световната история.

Филмът има 3 номинации за "Оскар" през 2017 година, номинация за "Златен лъв" и "Златен глобус". В останалите роли ще видим Питър Саарсгард, Джон Хърт, Били Крудъп и др.

Гледайте "Джаки" на 21-юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
лиса алиса преди 3 години
ТТози милиардер беше Онасис и двамата имаха някакви сметки, но не ги огря,само куп нещастия сполетяха семействата им и Мария Калас.
2
0
 
3
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
до ЪхСъщата. Абе тя работата е била ясна, ама нали за пред хората...
1
1
 
8
 
! Отговори
ъх преди 3 години
Жаки ли беше тази дето след това имаше връзка с брата на починалия си съпруг, пък после с някакъв милиардер дето всъщност даже и не живеел с нея, а тя само му гостувала от време на време, а той осребрявал фактурите ? Давате ни я за пример ли как, не разбирам ?