Да не си наблизо, когато "Мистър Щайн е онлайн"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
28 юни 2020 15:45, Петя Славова
2
Да не си наблизо, когато "Мистър Щайн е онлайн"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Всекидневието на 75- годишния вдовец Пиер върви монотонно и без изгледи за бъдещи предизвикателства, но само докато свръх грижовната му дъщеря го среща с приятеля на внучката му, който му показва живота онлайн. "Мистър Щайн е онлайн" е режисиран от Стефан Роблен, който поверява главната роля на Пиер Ришар и заедно тръгват по следите на любовта.

Компютърният специалист Алекс едва ли осъзнава, че като повери тайната на интернет на възрастния скромен господин, ще развихри фантазията му. Пиер не само, че се справя доста добре във виртуалното пространство, но и си харесва доста изкусителни и млади жени.

Възрастният господин се представя за младия Алекс и очарова завоеванията си. Без да подозира, че младежът е гадже на собствената му внучка, той го вкарва в странно приключение, с напрегнати, романтични и комични моменти.

 Пиер Ришар знае как да привлича от екрана. Звездата от "Високият рус мъж с черна обувка", "Неудачникът", "Бегълците" и "Бащите", си партнира на големия екран и с друг известен ухажор в киното  - Жерар Депардийо.

Във филма на Стефан Роблен на преден план е любовта. И макар понякога да е  загубена, пропусната, изчерпана или появила се изведнъж, важното е да е сложно объркана.

Останалите роли са поверени на Янис Леспер, Фани Валет, Стефан Бисо, Маша Мерил и др.Гледайте "Мистър Щайн е онлайн" на 28-и юни от 00.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочетох статията само защото си помислих, че е за Ник Щайн. Засрамете се!