Силата на жената в Близкия изток с "Кралицата на пустинята"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
13 сеп 2020 12:08, Петя Славова
2
Силата на жената в Близкия изток с "Кралицата на пустинята"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Пътят на еднанезависима жена, успяла да покаже силата си в политическия ред на Близкия изток разказва Вернер Херцог в "Кралицата на пустинята".

Историята ни среща с Гертруд Бел (Никол Кидман) - дипломатически секретар по професия и пътешествених, изследовател по душа, посланик на Британската империя.

Силното й влияние в този мъжки свят е доказан през срещите й с няколко знакови мъже,  които предопределят съдбата й -  секретарят Хенри в британското посолство в Техеран, следван от известния Лорънс Арабски и майор Чарлз Доти-Уайли - британски консул в Османската империя.

Героинята на Кидман е едновременно силна, но и не е лишена от чувственост, а политическите нюанси са отразени на фона на мълчаливо приказни природни картини, носещи недоизречената емоция на персонажите.

В ролите ще видим още Робърт Патинсън, Джеймс Франко, Джей Абдо и др. Гледайте "Кралицата на пустинята" на 14-и септември от 00.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Успяла жена в арабския свят? А арабите дали знаят за съществуването й? Щото за тях това звучи като успяла *** или успял диван - нещо като мебелировка, ходещ инкубатор за деца.