За дните, които ни остават: "Труман"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
4 окт 2020 11:17, Петя Славова
1
За дните, които ни остават: "Труман"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Не е лесно да живееш, знаейки че смъртта дебне наоколо. Но точно с това трябва да свикне Хулиан във филма на Сеск Гай "Труман".

Главният герой е егоцентричен актьор на средна възраст, чиито житейски решения са довели до критична диагноза, от която на Хулиан не му остава много живот.

Въпреки че може да удължи малко "присъдата", той решава, че ще спре химиотерапията, за да се преоткрие в дните, които съдбата му е отредила.

В пътя към себепознанието го следва верният му приятел Томас, който изненадващо пристига от Монреал, а другият му спътник е Труман - куче от породата булмастиф, също страдащо от неизлечима болест.

Режисьорът деликатно се концентрира върху човешките грешки, за да изведе идеята, че именно те са най-очарователното нещо в живота.

Главните роли са поверени на Рикардо Дарин, Хавиер Камара и Долорес Фонси. Гледайте "Труман" на 5 октомври от 00.15 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
За съжаление, не само той трябва да свикне с тази мисъл, а целия свят. С Корона вируса, съчетан с безотговорното поведение на хората, смъртта дебне навсякъде. А като застудее, ще стане още по-лошо.