"Повярвай, за да видиш" с премиера в София

Продукцията ще се състои на 11 ноември
9 ное 2020 17:37, Петя Славова
10
"Повярвай, за да видиш" с премиера в София
Снимка: Sofia Biting Docs

Суперпродукцията „Повярвай, за да видиш” ще има премиера в София.

"Мисля, че духовността ще промени света", споделя прочутата фотографка Габи Хербщайн. На 11 ноември от 18.30 часа в Дома на киното, под шапката на Sofia Biting Docs, зрителите ще могат да видят премиерно суперпродукцията "Повярвай, за да видиш", върху която Хербщайн работи три години. "Филмът е мост, минавайки по който ще открием вярата в нас."

От Корея до Сибир, от Индия до Мексико, от Гренландия до Малта, в търсене на еднаквото в различното и на това какво стои отвъд осезаемото, 12 духовни лидери ни запознават със своите практики в постигането на хармония между човека и природата.

Всеки от тях изповядва своята религия и е представител на различна култура някъде по света. Те са напълно непознати един за друг, изпълняват различни духовни церемонии, но са негласно свързани в мислите и обединени в посланието за любов. Някои общуват с духа и безплътното чрез свещите и тамяна, а други – чрез танца и песента.

Изпълнени с мъдрост и смирение, те са мостът, който ни отвежда дълбоко навътре към себепознанието. Някои от тях са потомствени шамани, други са природни знахари, а трети просто ги наричат "баби".

Дори ритуалите им на моменти да изглеждат малко странни, тях ги следват милиони последователи и им се доверяват световни авторитети. Всичко, което казват е толкова просто, но за да го разбереш, първо трябва да им повярваш.

София е сред първите градове, в които "Повярвай, за да видиш" ще бъде показан на голям екран.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МарХристиянския фундаментализъмто приема по презумпция че човек е виновен и грешен защото се е родил .С това се приближава до фашизма и нацизма. Освен това приема че един невинен Христос може да изтърпи наказание вместо друг за когото дори не се знае в какво е грешен. Позамисли се малко
9
1
 
0
 
! Отговори
Мар преди 3 години
И какво ще ни проповядват? Че всички религии са еднакви?Тогава това не е духовно търсене, а атеизъм. Срамно е за "цивилизовани" европейци да се кланят на идоли. Който е намерил истината, но продължава да търси, вече не търси истината. Такъв търси лъжата.Нейсе, ще си намерят привърженици и ще си спретнат ново бяло братство. Ще ходят по чукарите на Мачу Пикчу и ще танцуват подобие на валс на фона на индийска музика...
8
0
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
хахахахаха така не съм се смял отдавна като въпроса за следващия ни премиер хахахаха хахахаха....между другото, по добре....
7
0
 
3
 
! Отговори
Точно преди 3 години
Този шри шри мошеник ли избраха за водеща снимка?!
6
1
 
3
 
! Отговори
данчо гуруту преди 3 години
е как може сега някъв мазен миризлив *** да ти отваря кесията , нв виждам разлика мвжду този и онези по светофарите който искат кинти
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли ни е следващия премиер
4
0
 
4
 
! Отговори
AEsahaettr преди 3 години
На човек, който вярва във всичко, може да му се привижда всичко. Би трябвало да е "виж, за да повярваш", иначе клони към обикновено суеверие и шарлатанство, а едни хора правят милиарди от това.
3
5
 
7
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Не ходете при магьосници и не се оставяйте да ви осквернят, защото сте свети и много скъпо изкупени с кръвта и смъртта Христова на кръста!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шарлатани!
1
3
 
5
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 3 години
Тия чаршафосаните от индия като ги хвана за миризливите бради и ша ги оскубя...Ше им покажа всички индуски божества наведнъж!