Мария Бакалова с награда за най-добра поддържаща женска роля

Отличието е присъдено от националния съвет на кинокритиците в САЩ
Обновена: 10 яну 2021 13:07 | 10 яну 2021 12:49, Елка Василева
30
Мария Бакалова с награда за най-добра поддържаща женска роля
Снимка: Facebook

Българска актриса Мария Бакалова /на 24 години/ беше отличена от Националния съвет на кинокритиците в САЩ  с наградата за най-добра поддържаща женска роля за участието си във филма „Борат Последващ кинофилм“, предаде ДПА.

Още по темата

Призовете за най-добър филм, най-добър режисьор, най-добра кинематография и най-добра главна женска роля за 2020 г. грабна лентата „Номадландия“ на режисьорката Клои Чжао.

В него 63-годишната актриса Франсис Макдорманд играе жена, която събира цялата си покъщнина в автомобила си и пътува из американския Запад след икономическия колапс на малък град.

Наградата за най-добър актьор отиде при Делрой Линдо, който играе ветеран от Виетнамската война във военната драма на Спайк Лий „Da 5 Bloods“.

Документалният филм „Колектив“ на румънеца Александър Нанау за унищожителния пожар през 2015 г. в нощен клуб в Букурещ, при който загинаха десетки хора, бе удостоен с наградата за най-добър чуждестранен филм, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
курвите надделяха преди 3 години
До anonПандемия и красавици потомки на Калина Крумова.... Напълниха парламента - харем!!!
24
0
 
1
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
До anonВсе пак кол за домати щеше да бъде по справедливо!
23
4
 
2
 
! Отговори
anon преди 3 години
един либерален бизнес награждава някаква която е направила за смях един от основните републиканци. беше ясно, че кол за домати да беше - пак щяха да я наградят...
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахах. Аз го казах преди няколко месеца :) Скалъпи ми номер на Джулиани и ще и дадат награда.
21
0
 
8
 
! Отговори
критик преди 3 години
Някои от предишните наградени в тази категория:Анет БенингДжуди ДенчДжулиан МуърХелън МирънЕйми АдамсМерил СтрийпКейт БланшетЕйми АдамсМишел УилиамсРеджина Кинг
20
4
 
13
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Браво на Мария.А, че тесногръдият *** е отвратен не е нищо неочаквано.Даже прави успеха на момичето още по-ценен :)
19
8
 
9
 
! Отговори
Накратко преди 3 години
Алоооо дъртите пенсионери и бивши партиици завладени от своята бездарност и злоба втълпявана 50 години и почти унищожила България от картата на света.Айде си пийте хапчетата или някой шлюкавицата и да ви нема в WEB пространството и си пускаите вефа и си слушайте кидика.Поне него го знааят в маалатаа.
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ле-ле, българската солидарност в действие! Никой не трябва да излиза от калта!
17
13
 
12
 
! Отговори
БАФТА преди 3 години
Бакалова с говорните дефекти и с чалгарията ,ако се гордее с тази роля ,доказваче НАТФИЗ е инкубатор на прости *** за използване на селяния и обслужване на петостепенни еднодневки!
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна по мия е филна, но и американците яко са го закъсали като общество, щом адвокатът на Президента се лови на такива постановки. А от тази кифла актриса няма да излезе, това е повече от ясно.
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тябваше да я видим дали може да танцува не на ромска музика и кръв между краката, а на музика от автоматичен AR 15. Щеше да е доста забавно.
14
3
 
13
 
! Отговори
панелен човек преди 3 години
Момичето изигра важната роля - да я снимат с дъртия и да го постави в неудобно положение, и сега следват наградите.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая е тотална перверзия, да подиграе така САЩ, за тази гавра с добрите американци би трябвало не награди, а черен печат да и ударят! Що не се изгаври така с боко или с левски или с българщината и добротата на българина?
12
1
 
8
 
! Отговори
политическите преди 3 години
похитители биват наградени добре - неутрализирането на политически враг на Демократическата Партия се Заплаща! Няма повод за Гордост, дори Точто Обратното - Срам и Позор, да бъдеш да не казвам какво, щото ще ме изтрият, даже и пред Камера!
11
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладуранка, гордост на Бургас!
10
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наградата е само заради това, че успя да излъже онзи дърт мераклия Рудолф Джулиани да легне на леглото и да почне да си сваля гащите... Това съвпада с предизборните истерии по това време, а дедо Руди е личен юрист и довереник на Тръмп и вероятно затова беше избран за жертва на скрита камера. Иначе филмът не става за гледане
9
3
 
22
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
И в кой нормелен фил да се снима тък?В откраднат живот? Да рецитира репликите като робот? Редом с всички т.н. светила на НАТФИЗ?Или леко ни намекваш, че бг кикото е по добро от холивудското? Хаха
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иначе госпожицата е хубава и да вземе да си дойде тук и да участва в някой по-нормален филм,та макар и да не се надява на "Оскар".
7
2
 
14
 
! Отговори
едва изтраях преди 3 години
до средата на тая тъпотия, това е хумор made in USA
6
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая роля може да я изиграе всяка втора квартална К