Мики Рурк и Робърт де Ниро - 34 години вражда и не спира

Двамата актьори не се харесват от 1987 г.
27 яну 2021 12:42, Петя Славова
48
Мики Рурк и Робърт де Ниро - 34 години вражда и не спира
Мики Рурк. Снимка: БГНЕС

Мнозина вече са забравили, а някои дори не са подозирали, че Мики Рурк и Робърт де Ниро се мразят от 1987 г. А през 2020 г. между тях отново прехвръкнаха гневни искри, съобщава БГНЕС.

През 1987 г. те играят заедно в трилъра "Ангелско сърце". Робърт де Ниро е почти 10 години по-възрастен от Мики Рурк. Когато Рурк започва актьорската си кариера, Робърт Де Ниро вече е суперзвезда с участието си в "Кръстникът 2", "Шофьор на такси" и "Ловецът на елени".

През 1987 г. самият Мики Рурк вече е любимец на милиони зрители, но изпитва респект към де Ниро и е във възторг от възможността да работи с него.

Де Ниро обаче отказа да общува с изгряващата звезда. Това се дължи на метода на работа на Робърт Де Ниро – той се опитва да остане "в роля" и зад кадър. Но Мики Рурк остава обиден.

Неотдавна той каза пред медиите, че Мартин Скорсезе е искал да го ангажира за роля в "Ирландецът". Той обаче не получил ролята, защото Робърт Де Ниро отказал да се снима с него.

В отговор на това изказване Робърт Де Ниро заяви, че Мики Рурк не казва истината и че никога не е бил обсъждан за роля в "Ирландецът".

Реакцията на Мики Рурк не закъсня. Той публикува в Instagram пълна с обиди към колегата си публикация, подчертавайки, че това е първият случай в цялата му кариера, когато някой го обвинява в лъжа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
12
 
! Отговори
мики преди 3 години
Мики да не се прави на обиден а да оди да пасе па?ките
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дедак мислещ се за гангстер и наркоман се псуват голяма работа.
15
9
 
23
 
! Отговори
аояао преди 3 години
Не знам как изобщо може да се сравнява таланта на двамата. Робърт де Ниро е един от гениите на киното, който може да изиграе убедително всякакви персонажи - това е големият актьор, споменете си "Разяреният бик" и "Шофьор на такси", да не говорим за най-значимите му роли, филмографията му е огромна. Мики е един и същ във всички свои прояви.
14
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мики Рурк ми е нещо ка Сталоун. Снима се във филми, но трудно бих го нарекъл актьор. Де Ниро пък се изчерпа, а и остаря. Мафиотските му филми ми идват в повече. Харесвам Италия, но не и мафиотските изпълнения.
13
2
 
19
 
! Отговори
1 преди 3 години
Цялата работа е в това, че и двамата са таланти, но разнородни и с голямо его и именно партнирането им в "Ангелско сърце" е филма, където и двамата искат да са Но 1. И аз бих заложил на Мики. Той е по-млад и почти навсякъде играе част от себе си, гъзе, непукист, бандюга. Гледайте "Джони хубавеца" с Рурк и Морган Фриман. Мики Рурк във всички екранизации си партнира с не кой да е от Холивуд. Да не говорим за жените. Харесвам и двамата, скоро гледах "Прецакването" и "Шофьора", любим филм.
12
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПитърРобърт Де Ниро захапа рапърите Fat Joe и Jay Z. С последния си размениха обиди дори в туитър, а за Фет Джо беше казал, че кариерата му е приключила. Незнам за какъв се мисли, но неговата кариера също приключи преди 10 год. Сега освен да се снима в евтини ситком бози, за друго не става. Онези гангстерските времена на Жега и Добри момчета, отдавна свършиха...
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски мрази ЦСКА, голям праз!
10
0
 
6
 
! Отговори
мирура преди 3 години
Ауу направил се е на кукер!
9
1
 
2
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 7"Големи личности, включително и Тръмп"... Май за дебелака с малка гъбка под колана ти е зора, щото Де Ниро не се е карал с нигого другиго
8
0
 
1
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До АТАКИСТКак е заглавието на английски - Outlaws?
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такъв си е Робър Даниров... все за нещо ще намери.
6
1
 
12
 
! Отговори
Щофьор на такси преди 3 години
щеше да бъде забранен ако беше направен днес, а Де Ниро - оставен безработен като онзи австралиец от Смело Сърце
5
3
 
11
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Горкия, изглежда много зле. Най-добрият вариант за него е да извърши сепуку и по този начин да изкупи греховете си. Кръвта измива позора.
4
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Deniro е едно лефтистко ***, подръжник на Обама и демокоратите. Скара се с всички големи личности, включително и Тръмп. Като актьор е супер, но като човек е пълна катастрофа.
3
10
 
15
 
! Отговори
Дааа преди 3 години
Тоя *** има повече ботокс и лифтинг от Ивана, бе. И като артист е нула. Квадратна нула. Ама обратната ориентация явно го държи маалко над дъното.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дърти мумии
1
3
 
20
 
! Отговори
ф преди 3 години
Тоя не прилича на себе си от 50 години ...