Кой е "Човекът с хилядите лица"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
14 мар 2021 08:40, Петя Славова
2
Кой е "Човекът с хилядите лица"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Из политическите интриги в световната политика дълбае режисьорът Алберто Родригес в "Човекът с хилядите лица".

Сюжетът се позовава на реално случили се събития, както и на наистина съществували личности като в центъра е известния шпионин Франсиско Паеса (Едуарн Фернандес), стоящ в основата на не една опасна ситуация.

Паеса е бивш таен агент на правителството на Испания и човекът, отговорен за най-важната операция срещу баската терористична организация ЕТА. Вместо да продължи спокойно бъдещето си, той е забъркан в изнудване и е принуден да напусне страната.

Животът му е изпълнен с перипетии, описани от разследващия журналист Мануел Сердан "Paesa: El espia de las mil caras" (2005 г.)

Режисьорът ни вмъква в любопитния живот на Паеса, като замесените в интригите са лица, заемащи най-високи обществени позиции.

Осъзнал, че може да бъде изигран от някогашните му партньори, шпионинът  решава да ги включи неволно в своята игра и да излезе чист от манипулативните му игри.

Напрегнати моменти и повдигане на воала на отношенията в политическия елит, предоставя Алберто Родригес. А ще се измъкне ли главния му герой, вижте в "Човекът с хилядите лица" на 14 март от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
На език какъв в първото изречение словоредът е?Единственият човек с хиляди лица е Лон Чейни.