Любовта между улова на "Шотландска мида"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
21 авг 2021 11:18, Петя Славова
5
Любовта между улова на "Шотландска мида"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Неудачникът Ричи от Глазгоу решава да зареже градския живот и да се захване с нелегален бизнес на сладководни миди в шотландски резерват, но неволно се влюбва в природозащитничка.

Сюжетът заплита британската актриса Талула Райли ("Гордост и предразсъдъци", Момичетата от "Св.Триниан", "Блъдшот") и бивша съпруга на Илон Мъск в дебюта й като режисьор "Шотландска мида".

Райли влиза и в главната роля на природозащитничката Бет като прави Мартин Компстън свой екранен партньор.
И докато е затънал до уши в любовната си авантюра, героят му Ричи научава детайли около улова на миди, но се оказва, че ще му се наложи да се сблъска с истинските гангстери, интересуващи се от този бизнес.

Историята ни понася из потоците на Хайленд и живописните пейзажи на Шотландия, където борбата между природозащитници и бракониери придобива странен комичен тон. В надпреварата за миди се включват и гангстери със спорен талант. 

Райли се опитва да улови вътрешния конфликт на главния герой Ричи, разкривайки неговото израстване да се откаже от всичко, което е смятал за ценно досега, за да защити планината и спечели любовта на Бет.

Актрисата прави първите си режисьорски стъпки в киното, подхождайки плахо, осланяйки се на добре познатите похвати на британската комедия от 90-те години и правейки дълбок реверанс към природата на Шотландия.

Останалите роли са поверени на Джо Томас, Емън Елиът, Морган Уоткинс и Рейчъл Стърлинг. Гледайте "Шотландска мида" на 21 август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакаме част втора с Марчето!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А таз кабеларка къде е навряна между каналите че не съм я срещал май!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
харесва ми кадъра
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
обичам британски комедии
1
2
 
1
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 2 години
Звучи доста обещаващо, интересен сюжет. Нещо различно от всичко, което може да се гледа напоследък - безмислени кръвопролития, бе всякакъв смисъл. Благодаря на автора на статията, за чудесната идея! Непременно ще го гледам..