Даниел Крейг изгря със своя звезда в Алеята на славата

Любимият супершпионин на Великобритания остави своя отпечатък в Холивуд
7 окт 2021 13:38, Петя Славова
1

Снимка: БГНЕС

Любимият супершпионин на Великобритания остави своя отпечатък в Холивуд - Даниел Крейг, изиграл легендарния Джеймс Бонд, получи звезда на Алеята на славата.

Най-скъпият екшън герой в света е увековечен до колегата си - актьора Роджър Мур, предава БГНЕС.

"Никога не съм предполагал, че ще кажа това, но да знаете, че е абсолютна чест да се разхождате из Холивуд. И ако щастието се измерва от компанията, която е с нас, то фактът, че имам звезда тук и съм заобиколен от всички тези легенди, ме прави много, много, много щастлив човек", каза Крейг по време на церемонията по откриване на звездата.

По-надолу по прословутата Алея, на която над 2000 звезди - най-големите имена в киното, телевизията и музиката, са оставили завинаги името си, тълпа от фенове очакваше Крейг с чаша мартини, по примера на неговия герой Бонд, който е фен на напитката.

Петият и последен филм от поредицата на Крейг като тайния агент Бонд на Иън Флеминг излиза по екраните в целия свят този месец.

"No Time To Die" получи възторжени отзиви, за радост на собствениците на киностудия и киносалони, които понесоха тежък удар след COVID.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
СС преди 2 години
ФИЛМА Е СНИМАН И ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ТОЧНО КАТО СЕ ПОЯВИ КОВИДА НО ГО СПРЯХА. Е ИЗГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА И КАЖЕТЕ ПОСЛЕ КОВИДА САМ ЛИ СЕ Е ПОЯВИЛ?