Пенелопе Круз: Приоритет е семейството ми

Актрисата с наградата от Венеция за "Паралелни майки" на Алмодовар
20 ное 2021 15:15, Петя Славова
15
Пенелопе Круз: Приоритет е семейството ми
Снимка: БГНЕС

47-годишната Пенелопе Крус стана героиня на новия брой на списание Variety - актрисата участва във фотосесия и разговаря с репортер на изданието. В интервю Крус говори за работата си и личния си живот.

Актрисата, която наскоро спечели наградата за най-добра актриса на филмовия фестивал във Венеция за участието си в "Паралелни майки", сподели, че за нея и съпруга й Хавиер Бардем децата им , 10-годишният Леонардо и 8-годишният Лео, са приоритети.

"Обичам да снимам, но не чувствам нужда да го правя през цялото време. Бях от типа хора, които се събуждат посред нощ, за да отговарят на имейли. Това не беше начинът на живот, който бих искала да ми се случва", каза тя, цитирана от БГНЕС.

Във филма актрисата играе самотна майка, чието дете случайно е объркано в болницата с друго бебе. Тя получи предложение да участва във филма от Педро Алмодовар в разгара на пандемията, а след това за нея това се превърна в проблясък на хоризонта на "лудите времена".

Пандемията на коронавируса, между другото, помогна на актрисата да погледне по различен начин на живота и работата си. Сега тя е фокусирана върху създаването и продуцирането на малки филми, въпреки че Крус не бърза да се раздели с Холивуд и сега снима Code 355, където нейни колежки са Джесика Частейн, Лупита Нионго, Даян Крюгер и други звезди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
похвално, ама преди 2 години
Ще ме откачите с това "Паралелни майки", толкоз нямаше ли кой да намери смислен превод? По цял свят е напълно в реда на нещата да се "побългаряват" имената на филмите- в Испания , на Умирай трудно му казват "La jungla de cristal" , ще рече нещо ката слон в стъкларски магази.
9
0
 
2
 
! Отговори
Т преди 2 години
Почти няма испански филм, в който да участва Пенелопе и да няма пецкане, а в нашто БГ кино е 99 %задължително,
8
1
 
12
 
! Отговори
в грешка си преди 2 години
До ... Тя е толкова дива глава,че оня само ако и посегнеше щеше да го посере!Пред ТВ директно заплаши папараците с пушка ,ако снимат децата и!Много точен стрелец е и те го знаят!Голяма жена,голямо нещо е!Да е жива и здрава!
7
10
 
9
 
! Отговори
Мисля си преди 2 години
Една жена не е ли родила две деца няма право на думата. Тази има.
6
14
 
8
 
! Отговори
... преди 2 години
Харви Уайнстийн й напълни пуйката за 30г напред
5
2
 
4
 
! Отговори
Мамба преди 2 години
И ЧАЛАМБА
4
4
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Том Круз я опъва във Ванила скай
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много симпатична актриса и съпругът и, Хавиер Бардем, е перфектен актьор. Имат здраво и нормално семейство - голяма рядкост в Холивуд. Да са живи и здрави!
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пенелопе на близо 50 и е като 25-6 годишна евала
1
4
 
6
 
! Отговори
Анастас Герджиков преди 2 години
А на мен книгите ми!