Да отвлечеш красавица с костюм на Дядо Коледа: "Ченгета в действие"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
26 дек 2021 10:57, Петя Славова
1
Да отвлечеш красавица с костюм на Дядо Коледа: "Ченгета в действие"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Отвличането на дъщерята на посланика на Молдова преобръща професионалните перспективи на двама полицаи от специалните части.

Люк и Тео са пълни противоположности. Единият - опитен, но 20 години с лошо настроение и с липса на обноски практик. Другият - нахъсан теоретик, с фотографска памет, следващ стриктно правилата.

Двамата са заедно в екип едва от два дена, когато се очертава, че бъдещето им на работа е предначертано след като не опазват красивата госпожица, взета от маскирани дядоколедовци-престъпници.

И докато са отстранени от случая, героите решават да изчистят реномето си. Историята им разказва Торстен Кюнстлер в комедията "Ченгета в действие".

Режисьорът проследява случващото се между главните персонажи, които освен с професионалните си ангажименти са улисани и от лични драми. Единият научава, че дъщеря му е порастнала и има приятел, а другият се оказва влюбен в похитената.

Торстен подхожда с усмивка към напрегнатите ситуации. Изпълнените с динамика моменти са съпътствани от допълнителни неловки сцени, лесно породени от поведението на двамата полицаи с твърде контрастни възгледи за живота.

Главните роли са поверени на Тил Швайгер и Матиас Швайгхофер, а за българската аудитория специална изненада е появата на Самуел Финци като чичото на отвлеченото момиче.

Гледайте "Ченгета в действие" на 26 декември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари