Лиъм Хемсуърт с ключова роля в новия "Стар Трек“

Очаква се филмът да излезе в края на 2022 г.
19 юли 2022 12:54, Петя Славова
16
Лиъм Хемсуърт с ключова роля в новия "Стар Трек“
Снимка: БГНЕС

"Стар Трек 4" най-накрая е на път. "Giant Freakin Robot" научи, че хората, които стоят зад рестартирането, искат да привлекат Лиъм Хемсуърт от "Игрите на глада" за ключова роля в "Старгейт".

Не знаем кого ще играе Лиъм Хемсуърт в новия Старгейт, но очевидно рестартът вероятно няма да е директен рестарт, а вместо това ще е продължение.

Едва миналата седмица стана ясно, че филмът ще се стреми да върне актьорите от оригиналния филм от 1994 г. - като Кърт Ръсел и Джеймс Спайдър - с които започна всичко.

Очаква се филмът да излезе в края на 2022 г., предава БГНЕС

Един от най-близките филми в графика на Хемсуърт е екшън трилърът "Land of Bad".

Въпреки че първият филм, излязъл на екран през 1994 г., не беше приет особено добре, концепцията породи три телевизионни сериала, сред които "Старгейт: Атлантида"беше важно стъпало за Джейсън Момоа по пътя му към абсолютната суперзвезда. Ако това може да се получи за Аквамен, защо не и за брата на Тор?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Тор Оборски преди 1 година
Оставете го тоя да си играе Тор и не го закачайте за друго .... За да няма още "шедьоври" като участието му в "Мъже в Черно Интернешънъл" ....... Жалка пародия на оригиналната трилогия .
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Накрая ще излезе, че ще е Star Wars...
11
0
 
4
 
! Отговори
иван преди 1 година
ужасно е да пишеш по тема по която не знаеш нищо...
10
0
 
4
 
! Отговори
? преди 1 година
Значи четейки статията и виждам, че са замесени не 1 не 2 не 3 а цели 4 филма! Така единия е Star Treck, Втория е Stargate, Третия е Аквамен, четвъртия е Thor! Но сега основния въпрос си остава! Кои точно филм ще се снима? От тия 4-те де!
9
0
 
2
 
! Отговори
Condios преди 1 година
Star TrekStargateIt's close, but very different, you guys :D :D :D
8
1
 
6
 
! Отговори
Тато преди 1 година
По публикацията работила някоя си Петя Славова....Пете, Пете..бива ли да си чак толкова отнесена, та да не видиш кви глуппсти си надраскала? Писала си за един филм, после си му сменила името с друг и така си редиш манджа с грозге и после ти четем сеира, см е ш н и ц а.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като голям фен и на двата франчайза, сърцето ме боли как хората ги бъркат. Само един Star Wars липсваше за цвят в "статията".
6
0
 
10
 
! Отговори
... преди 1 година
Значи това е една статия дето до последно не можеш да разбереш точно за какво иде реч! явно ще е филм! Но кой филм? За какво ще е филма? Е това не може да се разбере! Бах го! Още в училищенавремето ни учиха, след като напишем нещо, да вземем да си го прочетем! Явно тука, в журналистиката, това не е особено важно!!!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много стар-ове ама дали са треци или гейти никой не обяснява. Как може новина от 3 абзаца от по изречение да бъде толкова омазана ?
4
0
 
4
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Тая нискобюджетна физиомутра от фотото подхожда повече за продължението на Джон Картър, но не и на Стар Трек. Дано го гримират неузнаваемо, ако все пак държат да го наемат и в никакъв случай да не е централна роля. Но още отсега си знам - ще окъка пейзажа на сирура.
3
0
 
10
 
! Отговори
Стар гей Трек преди 1 година
Така става като писалата статията не е гледала нито единия нито другия филм. Ама нали тук 90% е копи-пейст даже през гугъл преводачката. Лошо стана че всеки в БГ си мисли че всичко може, без да си дава много, много зор. А може автоматичната цезурировачка да е махнала гей-то от заглавието ... :-)
2
0
 
9
 
! Отговори
hoho преди 1 година
Star Trek или Stargate последно?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стар трек или Старгейт?