Вин Дизел с Хелън Мирън на снимачната площадка на "Бързи и яростни 10"

Снимките са в Рим
20 юли 2022 17:37, Петя Славова
13
Вин Дизел с Хелън Мирън на снимачната площадка на "Бързи и яростни 10"
Снимка: БГНЕС

След Джейсън Момоа е ред на Вин Дизел да замине за Италия за снимките на дългоочакван филм. В понеделник, 18 юли, 55-годишният актьор беше заснет в сърцето на Рим, близо до Колизеума, докато беше на снимачната площадка на филма "Бързи и яростни 10", съобщава БГНЕС.

Под италианското слънце сценаристът се връща към митичната си роля на Доминик Торето. Облечен в небрежни и свободни дрехи, актьорът се възползва от възможността да поздрави феновете, намиращи се на няколко метра от снимачната площадка. Между две или три сцени спътникът на Палома Хименес има право на няколко грима и минивентилатор.

До него е 76-годишната актриса Хелън Мирън. Двамата актьори, които изглеждаха близки приятели, заснеха няколко сцени заедно. В началото на вечерта актрисата смени бялата си риза с червен леопардов топ.

Ново попълнение за тази десета и предпоследна част: Бри Ларсън. Новина, споделена през април миналата година от самия Вин Дизел. "Той написа в заглавието на снимка, на която е до звездата от "Капитан Марвел": "Добре дошли в семейството на Бри! Дуейн Джонсън от своя страна е отказал предложението да се завърне в сагата. И това въпреки многократните напомняния на Вин Дизел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази поредица доказва, че има доста хора, които обичат след като изядат манджата, да я повърнат и пак да я изядат, после пак да я повърнат, пак да я изядат и така 10 пъти (а защо не и повече?).
8
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Ми я виж един Р.Де Ниро,К.Спейси,Киану Рийвс,М.Фрийман...тоя кога ще ги стигне?Ми Ст.Данаилов-партизан,сваляч-Дами канят,ревнивец-От нищо нещо,подъл колегa-Маневри на 5тия етаж,мафиот-Октопод.Ама теб щом те кефят само екшъни зяпай си ги-демокрация е ;) Жив и здрав пиччага.
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Определено ще се гледа новата част от поредицата.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стигнаха ли до космоса вече?
5
7
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
И аз се запитах- ти няма ли да опиташ да отлепиш от дъното или цял живот ще си склададжия за 3к месечно?!
4
3
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Абе тоя нафтовия няма ли да се опита в някаква друга роля или до последно ще го раздава на коравото,лошо но доблестно момче?!?! Вече се изтърка тая плоча и то дотолкова,че даже и на американците взе да им писва. Два часа стрелби,бойй и бясно шофиране - страшен филм неАм думи.В началото беше интересно,ама трябваше да спрат още преди 10г. Вече е боза като "Транспортер" и"Непобедимите"...
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Дързост и Красота" вече не е сапунения сериал с най-много епизоди ..... Новия хит на старите бабички и домакини се казва "Бързи и Яростни" .....
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дизела скъп...3,60 без 25те стинки!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва стана сериал. Всъщност има сериали с по-малко епизоди.