Колко струва да си част от "Обществото на Манхатън"?

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
10 сеп 2022 14:20, Петя Славова
10
Колко струва да си част от "Обществото на Манхатън"?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Преместването в нов дом, макар по-скъп и на по-хубаво място, е съпроводено от доста усложнения. Това разбират съпрузите Саманта и Джеф във филма на Джош Шелов "Обществото на Манхатън".

Семейството се мести в Ийст Сайд - баровската част на Ню Йорк, но се оказва, че макар и с много преимущества, районът не може да осигури необходимата елитна детска градина за малката им 5-годишна дъщеря.

Така фамилията впряга всички сили да стигне до единственото място, което е свободно в близост до мястото, където живеята за отрочето им, но се оказва, че това е цел и на още няколко семейства в района, които не пестят сили и средства за да се доберат до заветното място.

Шелов ни вмъква в обществото на богатите, на които не са им чужди неволите на обикновените хора, а стремежът за престиж, който гонят местните още от невръстната възраст на децата им, разкрива неприветливия лик на консуматорския свят.

Главните роли са поверени на американската актриса и певица Бони Съмърсвил, позната е от сериалите"Приятели", "Полицейско управление Ню Йорк", "Кашмирена мафия" и "Поверително от кухнята", а екранният й партньор Нийл Патрик Харис е известен като Барни Стинсън в комедийния сериал "Как се запознах с майка ви".

В останалите роли ще видим Амелия Талбът и Кристофър Макдоналд. Гледайте "Обществото на Манхатън" на 10 септември от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това сте го пускали вече...
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6 - Богатство: 1. Материални блага в голямо количество или с висока стойност, които някой притежава (пари, имот, имущество, ценности и др.). 2. Ценност, благо, благодат, изобилие. Природни богатства. Богатство на чувства.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 6 - Олеле - селските философи полазиха! Какво стана? ИЗтрезняхте от вчера и захапахте с глупсотите?
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Отде бе - Първо - Не ми говори на "бе"! Второ - Аз ти риказвам. Само аз! Трето - Богатите хора! Четвърто - Не си харесвай сам коментарите. Богат значи това - богат. Да си сравнително по-замжен от останалите. Колко души вадят ли? Ами малко! Затова са и богати. А филмъст показва смеейстов от високата средна класа. Да, имат повече, но не значително повече. Ако бяха богати, щяха да намерят друга градина и да платят на шофьор, да кара детето.
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Богат е състояние на духа, другите са парвенюта, консуматорски имитатори и откровени комплексари, мислещи се за хай, ама нанай... Къщи, коли, часовници, яхти, самолети и т.н. не са богатство, а имаме, халал им на събирачите!
4
3
 
3
 
! Отговори
Отде бе преди 1 година
Що приказвате глопусти бе че кой вади 20 бона на месец в Бг освен някой депутат иои министър
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във филма не са богати. Крайно верме е хората, да псрат да наричат всеки, дето малко над средна класа богат. Изивнявам се, но весе ено да ми кажете, че двойка в Сфия с 6-7000 лева чиса пара са богати в София, щото не били на по 1500 лева запалта. Ми ок, ама не са богати. Нито могат си позволят няколко имота, нито имат скъпи коли, нито нищо. Да, по-добре са от повечето, но нямат такива възможнист, като някой, дето вади по 15-20 000 лева на месец, а има и къде-къде повече.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 - Какво ощбо имато това с филма?
1
1
 
1
 
! Отговори
Лаб. Меринджей преди 1 година
Като гледам другата статия за Ню Йорк, то явно трябва поне един член от семейството ти да е болен от Полиомиелит, дейййба, малоуумнитте ви филми...!!!!