В света на униформените с "Ченгета в действие"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
18 сеп 2022 09:00, Петя Славова
4
В света на униформените с "Ченгета в действие"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Колко ненадейно може да е всекидневието на полицаите проследява екшън-комедията "Ченгета в действие". Режисьорът Торстен Кюнстлер ни  вмъква в класическата схема - опитното ченге и новакът, които са и с коренно противоположни характери.

Люк и Тео се налага да работят заедно, но не е лесно да напаснат характерите си. Освен, че единият е по-възрастен, той е и вечно начумерен, загубил обноските си и убеден, че няма какво да го изненада.

Новият му партньор е досаден с теоретичните си знания и с невъзможността да ги прилага в действие. Затова пък предимството му е фотографската памет.

Различни са и подходите им към отделните случаи. Докато опитният полицай е свикнал да не върви по правилата, то новакът послушно ги следва, което допълнително усложнява взаимоотношенията помежду им.

Все пак двамата се налага да обединят усилията си и да работят заедно по случай с отвлечената дъщеря на посланика на Молдова.

Към неочакваните обрати и напрегнати моменти режисьорът подхожда с чувство за хумор, изследвайки до колко различията могат да попречат на хората да работят в екип и до колко те ще се възползват от уменията на другия в името на общата им цел.

Допълнителен щрих е и разрешаването на личните драми на персонажите, в чиито роли са Тил Швайгер и Матиас Швайгхофер. А филмът е и със специалното участие на  актьора от български произход Самуел Финци.

Гледайте "Ченгета в действие" на 18 септември от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще направим БГ ремейк: "Рушвети в действие"