Приключения с четириноги: "Любимецът Пъдси"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
9 окт 2022 08:34, Петя Славова
5
Приключения с четириноги: "Любимецът Пъдси"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Четириногото, което впечатли с уменията си във "Великобритания търси талант" и спечели в предаването през 2012 г., предизвиквайки прецедент в историята на шоуто, може да видим и във филма на Ник Мур "Любимецът Пъдси".

Режисьорът се възползва от таланта  и чара на животното пред публика, за да го превърне в главен герой в комедията, подходяща за цялото семейство.

Сюжетът ни среща с близнаците Моли, Джордж и Томи, които заедно с майка си, се местят в тихото селце Хъфингтън след смъртта на бащата им.

Фамилията се опитва да се съвземе от трагедията, започвайки живота си наново, но преди да заминат срещат и бездомния Пъдси в Лондон като решават той да стане домашния им любимец.

Именно косматият симпатяга успява да се справи с котката Фауст и новият хазяин на семейството г-н Торн, който готвят свои пъклени планове.

А Ник Мур умело води действието, използвайки до максимум таланта на животните, които успяват да впечатлят аудиторията с неподправените си умения и автентично присъствие на екрана.

В ролите ще видим Джесика Хайнс, Питър Серафиновиц, Оливия Колман, Изи Майкъл Смол и Оливия Грант. Гледайте "Любимецът Пъдси" на 9 октомври от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 1 година
Кое дете ще е будно след 00.00ч. за да гледа филма ?!
2
1
 
2
 
! Отговори
Vitka преди 1 година
Samo za eane misli
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много яко куче.