Маските падат при "Непредвидени събития"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
6 ное 2022 17:47, Петя Славова
4
Маските падат при "Непредвидени събития"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Последен шанс да бъдат до близките си се оказва скоростната железница, преминаваща между Барселона и Мадрид часове преди Коледа.

А пътниците, които са успели да се качат на влака се оказват изненадани от "Непредвидени събития" в комедията, режисирана от Хосе Корбачо и Хуан Крус.

Натрупвайки постепенно истории и скупчвайки различни характери на едно място, авторите изобразяват какво се случва с човешките настроения след като животът на персонажите буквално излиза от коловоза,  след като вагонът, в който пътуват аварира сред нищото.

Пасажерите осъзнават, че плановете им са напълно объркани, а намиращият се сред тях труп допълнително изостря и без това изнервеното положение.

Корбачо и Крус ни оставят да наблюдаваме до колко различията помежду им пречат да споделят общото и затворено пространство. Пътниците принадлежат на различно стъпало от йерархията, идват от различни страни, носещи собствената си култура, разбирания и житейски възгледи.

Авторите саркастично посочват как поставени в крайна ситуация, човек се разделя с маската на привидното спокойствие, лицемерното възприятие, обременостите и съмнението, че този до него може да е всъщност убиец.

Екцентричните характери, събрани в тесния вагон е изразител на едно мини общество, погледнато под лупата на режисьорите, разкриващо човешките несъвършенства, пораждащи трагикомични ситуации, които повеждат всеки от тях в съвсем неясна посока.

В ролите ще видим Роси де Палма, Рубен Очандиано, Мария Алфонса Росо и др. Гледайте "Непредвидени събития" на 6 ноември от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това индиици ли са