Драмата на "Вечната Аделайн"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
27 ное 2022 13:03, Петя Славова
0
Драмата на "Вечната Аделайн"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Не е лесно да си безсмъртен доказва Лий Толанд Кригър в романтичната драма "Вечната Аделайн". Главната героиня Аделайн Боуман ( Блейк Лайвли) внезапно спира да старее в продължение на осем десетилетия.

И докато мнозина биха могли да завидят на подобна съдба, то режисьорът набляга на драматичното осъзнаване на непроменящия се, съществуващ в напълно променящ се свят.

Невъзможността да сподели тайната си, гледката как близките й стареят, кара героинята да живее самотна е неразбрана.

Промяната настъпва след запознанството й с интересния филантроп Елис Джоунс (Мишел Хюсман). Оставила се на чувствата си, героинята се среща с близките на новия си възлюбен, което обаче води до нови перипетии.

Смес от съвременна приказка за любовта, но без да лишава персонажите от сложността в човешките отношения, Кригер поднася ефирна история за непреходното във времето, сплитайки консервативният чар на миналото, тъгата по изгубеното с любопитството към неизвестното бъдеще и намереното щастие.

В ролите ще видим още Харисън Форд, Кати Бейкър, Линда Бойд и Елън Бърстин. Гледайте "Вечната Аделайн" на 27 ноември от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари