Кандидат-кметове на Варна кръстосаха шпаги

Кирил Йорданов праща Веселин Марешки на съд
Обновена: 24 окт 2011 12:01 | 24 окт 2011 11:22,
125
Кандидат-кметове на Варна кръстосаха шпаги
Кирил Йорданов. Снимка: Булфото

"За публичните обвинения, които изрекохте срещу мен, ще ви съдя! Ще ви съдя, докато ви осъдя за всяко едно от тях. Веднъж, по време на кампанията, ви предупредих: "Помнете, че вече сте осъждан за клевета!" Не се вслушахте в съвета ми и очевидно няма да ви е за първи път". 

Това е обръщението на досегашния кмет на Варна и претендент за четвърти мандат Кирил Йорданов към опонента му на балотажа Веселин Марешки, разпространено чрез медиите. 

Повод за това са обвиненията на аптечния бос срещу кандидата на ГЕРБ в изборната нощ. В отговор на упреците за корупция и порочни практики в община Варна Йорданов призовава Марешки за участие в телевизионни и радиодебати за бъдещето на морската столица. 

"Каня ви на дебат в студио и по никакъв начин няма да разговарям с вас по площадите на града. Призовавам на дебат вас, а не платените ви агитки", заявява Кирил Йорданов в обръщението си към своя опонент. 

На база 57% от обработените бюлетини той печели 30,04% от вота на варненци, а аптечният бос – 18,56% от гласовете. Двамата са на балотаж на 30 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: ВарнаКирил Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
5
 
! Отговори
Др Хаус преди 12 години
досегашния кмет може да е пълна скръб, но мутрагена Марешки е унизителен избор дори за хора с по 50 лв в джоба
123
1
 
5
 
! Отговори
няма значение преди 12 години
***,***,***,***............нямате избор варненци!!!най ддобре в неделя идете за...............миди;))))
122
0
 
4
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Варна, Варна жалко за града. Кандидатите Ви са пълна скръб. Особено досегашния кмет!
121
0
 
0
 
! Отговори
варненец преди 12 години
коТето не знае на кой свят живее. Като лимка в тава е, дай му да обикаля и да дрънка но какво приказва няма значение за него, има десет байряка и пет члена на организацията му , четиримата членове но общинският съвет не са негови а са на четири партий, ако беше се явил самостоятелно щеше да има по малко гласове и от Антон Луков.
120
3
 
3
 
! Отговори
Марешки- НЕ! преди 12 години
Хайде кажете ми какво направи Марешки за последните 4 г, нали беше в общинския съвет?! Да каже какво направи той за 4 год като общинар?!?! Пари има, той не отрича, ако толкова те е грижа за града, защо през последните 4 год. нищо не направи за нашия град. Трябва да си кмет ли за да направиш нещо за Варна?!?!?!? Не ми хвалете Марешки, защото през последните 4 год. никъде не го видях да участва дейно в управлението на града, дори и като общински съветник.Не харесвам Йорданов, но е по-малкото зло!
119
1
 
6
 
! Отговори
do118 преди 12 години
KIRO IORDANOV CE OQDE.VREME E DA CI XODI!
118
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не позволявайте на Киро да ни мачка още четири години. Излезте и гласувайте, Марешки и стотинка няма да открадне от бюджета на Варна. Не се ли замисляте, че е един естествен човек. Няма делови вид и това му е недостатък, просто гласувайте!!!
117
0
 
0
 
! Отговори
Попа преди 12 години
А, бе "един варненец" мн. миришеш на плазмодий бе.Да не си лично облещуното кире?Той кирето явно има отклонения горе в кошницата, ама алкохолизма му не му дава да работи изобщо.Толкова е зависим от мноого неща, че няма как да мисли нормално с тоя поглед на шизофреник. Магарешки е тип - нов мафиот, ама дай накрая да махнем продажното магаре -кирчо.Всиииички влезли във властта стават баш мафиоти във Вн, ама трябва да ги сменяме по-често, че да не срастват със стола и се вземат насериозно......
116
15
 
3
 
! Отговори
ЕДИН ВАРНЕНЕЦ преди 12 години
МАРЕШКИ е мошеник и градски тарикат.Този който може да направи много за Варна през следващите 4 години, това е Кирил Йорданов.Той е патриот на Варна, и затова до сега се е присъединявал винаги към управляващата партия, за да може по този начин да допринесе най-много ползи за града. Това е опортюнизъм, но ползата за Варна от него никой не може да я отрече. Така постъпи и сега, като се присъедини към ГЕРБ. Ако стане кмет ще успее да направи така, че "златен дъжд" да се изсипе над града. Той има доста опит в това отношение, а и способности не му липсват.А що се отнася до самата партия ГЕРБ, сигурно е, че вътре в себе си дълбоко я презира. Защото Кирил Йорданов е интелигентен и фин човек, пълна противоположност на сбирщината, която се е събрала в тази партия.
115
2
 
10
 
! Отговори
пръдльо преди 12 години
ВАРНЕНЦИ,АКО ВСЕ ОЩЕ СЕ УВАЖАВАТЕ КАТО БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА КАТО ГЪРЦИТЕ И ПРОГОНЕТЕ ТОЗИ *** кирето ДАЛЕЧЕ ОТ ВАШИЯ ГРАД!!!!!!НЕ ЧЕ И МАГАРЕШКИ Е ПО-ДОБЪР,НО ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕ ДА НАПРАВИ ЗА ВАШИЯ ГРАД ПОВЕЧЕ ПОНЕ ПРЕЗ ПЪРВАТА ГОДИНА!!ИНАЧЕ ПОДАРЯВАТЕ ИЗЦЯЛО НАЙ-ХУБАВИЯ ГРАД В БЪЛГАРИЯ НА СОФИИСКИТЕ МУТРИ!!!!
114
0
 
2
 
! Отговори
до 103 преди 12 години
Няма друга алтернатива в момента за Варна.
113
2
 
1
 
! Отговори
до 103 преди 12 години
Не че се заяждам, но скоро мина преброяването и Варна все още е третият по големина град в България. Останалото в коментара не може и да е вярно.
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
л**но такова, като ти видя ес класата, ще ти нацепя гумите!!!
111
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРОМЯНА В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС,ПРОМЯНА в БДИТЕЛНОСТТА!!!!
110
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако и тези избори не ни отворят очите -няма кой!!!!Това е наказание над безхаберието и безотговорността на 50 % от жителите на Варна,или по точно новожителите на града ,които с глупостта и продажността си и не на последно място със селянията си,поругаха вота.Отидоха да гласуват и неграмотните,къв е тоя изборен кодекс дето ще допуска неграмотния да гласува,неграмотния няма право на щофьорска книжка даже,а ще има право да рещава инвестициите на града....
109
5
 
14
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Киро,ама никак не ти е удобно да ти говорят истините в очите.Ти си свикнал да са съгласни винаги с теб е, да ама не !!Намери се някой по-голям смелчага.Само Марешки !!!!
108
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Сегашния кмет се бил срастнал с властта,а другия-бизнесмена,който има не знам си колко стотици аптеки нямал нищо общо с мафията и нямало да краде,защото си имал хубав бизнес"А как го направи този хубав бизнес?Може би без срастване с властта през последното поне десетилетие...Чак не мога да повярвам ХАХААА...Дано да спечели...Заслужавате точно такъв кмет,който да управлява така,както построи и бизнеса си. Тогава "далновидните" му поддръжници ще му построят и поне няколко болници... БРАВО!НАПРЕД!
107
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Радвам се, че варненци направиха правилния избор. Не се радвам, че ще има балотаж, това значи, повече пари ще се изхарчат. Нищо, с Кирил ще излезем най - напред от всички други кметове!
106
7
 
10
 
! Отговори
уф преди 12 години
ХАХАХА аз съм фармацевт и имам собствена аптека, как пък не гласувам за Марешки, хахахах! Много сте зле, Марешки е една нагла, безпардонна ***-мафиот!
105
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък подкрепих Марешки и сега пак ще го направя. А Киро е много ***. Кое му е злето на Марешки ? Вие четохте ли му програмата? А Киро представил ли е въобще програма ? Ако гласувате пак за Кирил по добре не отивайте да гласувате