Марешки отвръща на удара на Йорданов

Приема да участва в диспут, но при определени условия
Обновена: 24 окт 2011 16:40 | 24 окт 2011 16:40,
63
Марешки отвръща на удара на Йорданов
Снимка: Булфото

Кандидатите за кметове на Варна, които отиват на балотаж за кметския стол в града, са в ожесточена словесна борба.

И Кирил Йорданов, издигнат от ГЕРБ, и независимият Веселин Марешки обаче кръстосват шпаги единствено чрез медиите.

След като рано сутринта Йорданов обяви в писмо до сайтове, телевизии и вестници, че ще съди Марешки за публични обвинения, аптечният бос не му остана длъжен.

„Относно Вашите закани да ме съдите ще Ви кажа, че единственият, който трябва да се бои от съдебната система, сте Вие. След детайлния одит, който съм обещал на варненци веднага след като спечеля кметската надпревара, ще лъснат не на думи, а черно на бяло всичките злоупотреби в община Варна.

Стоя смело зад всичко, което съм изрекъл, защото за всяко твърдение имам доказателства, които съм готов да покажа”, заявява в писмото си Марешки.

Още по темата

По повод резултатите от вота той е категоричен, че на балотажа досегашният кмет ще бъде „разгромен”, и е убеден, че избирателите ще открият в негово лице „по-правилния мениджър, който ще доведе в нашия град промените, които вие за 12 години не успяхте да извършите”.

По повод поканата на Йорданов за дебати преди втория тур на вота Марешки обещава да я уважи, но при едно-единствено условие – „бъдете с трезвен ум и доколкото това е възможно, се представете мъжки”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Alsasi преди 12 години
Много застъпници на Марешки, но така и никой не каза, какво е направил Марешки за последните 4 год, като общински съветник. Много защитници, но нито един отговор на въпроса ми. Аз съм сигурна че ако той беше направил нещо, досега защитниците на Марешки щяха да са го повторили и изтъкнали поне 1000 пъти.
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, по-вероятно е и Марешки да си построи къща в Швейцария, отколкото Кирчо втора. Така че Марешки като кмет ще краде по-настървено от Кирчо, щото ще иска да го стигне и надмине.
60
0
 
3
 
! Отговори
до АЗ СЪМ №1 преди 12 години
По-добре в сценария на ***, отколкото в сценария на Марешки!!!!!!
59
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 12 години
Опитват се да ни внушат: "Варненци да се молят Киро да стане пак кмет, че тежко им на общините, които са с кметове от други сили. Вижте какво се получи, правителство ГЕРБ, президент ГЕРБ."ТОВА Е ОГРОМНА ЗАБЛУДА !!! КИРО КАТО БЕШЕ КМЕТ ОТ БСП ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ДА НЕ БИ ДА НАПРАВИ НЕЩО ?КАТО Е ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА БОЙКО, ДА НЕ БИ ДА НАПРАВИЛ НЕЩО, КОГАТО ДОЙДОХА ГЕРБ ?ПРОСТО Е НЕКАДЪРНИК, ПИЯНИЦА , ПРЕДАТЕЛ, КРАДЕЦ, *** И ЛЪЖЕЦ ! И ВСИЧКИ ГО МРАЗЯТ !
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калфин е най-противния кандидат явявал се някога на избори ,като брат - близнак е на Гошо ***
57
1
 
3
 
! Отговори
варна преди 12 години
Братя и сестри варненци, нашият град ще бъде заложник в игра на интереси. Междизвездни войни ряпа да яде. В момента гледаме епизода : Клонингите отвръщат на удара. Моят призив към всички млади, интелигентни варненци, варненки и варненчета е да се кандидатират като независими в изборите за кмет. Не може тия двамата да са най-представителната извадка на Варна!
56
2
 
6
 
! Отговори
АЗ СЪМ №1 преди 12 години
"Да добавя- не харесвам и Кирил Йорданов, но ще гласувам за него защото е по-малкото зло за Варна. Искренно се надявам Йорданов да осъзнава, че има този процент не защото хората го харесват, а защото просто няма за кой друг да се гласува"Надявай се...МИСЛЯ, ЧЕ ТАКА ПЕРФЕКТНО СЕ ВПИСВАШ В СЦЕНАРИЯ НА *** ЗА ИЗБОРИТЕ
55
4
 
7
 
! Отговори
. преди 12 години
Този, който трябва да бъде съден е Кирил Йорданов! Да си зависим от алкохола е личен избор, но да обречеш варненци на дупки, мизерия, слаба социална политика е престъпление, което трябва да бъде наказо и то сурово! Единствения вариант Варна да се превърне отново в "морската столица" е кмет да стане Веселин Марешки!
54
7
 
8
 
! Отговори
Роси преди 12 години
Магарешки....визия мутренска, нагло държание...иска всичко, на всяка цена...Спрете го...Моля!!!!!!!
53
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, може да си помечтаете как "независимият", родолюбив и честен Марешки се опълчва на *** и прекъсва далаверите им! И даже може да си пофантазирате как ББ идва и връща Морската Градина на държавата, след като преди време одобри тя да стане общинска. Обаче всички знаете, че НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!!!!!
52
7
 
23
 
! Отговори
Лора преди 12 години
Видяхте ли, варненци, какъв тотално изперкал и неуравновесен кмет ни е управлявал 12 години, че и нагъл-иска още! Всички знаем от какво е зависим и кой стои зад него! Това ли заслужава Варна, докато другите градове се развиват! Крайно време е да се отървем от този достатъчно ояден търтей и послушко. Нека да гласуваме и да подкрепим Марешки!
51
5
 
2
 
! Отговори
част 2 преди 12 години
Ами нали някой варненци ви гласуваха доверие на предните избори, какво направихте за тях, какво направихте за града като част от общинския съвет?! Трябва ли да сте кмет, за да направите нещо?!?Нали града е на първо място, тогава направете нещо, без да се целите в кметския стол, тогава ще спечелите доверието на хората и ще ни опровергаете, че работите за нашите интереси, не за вашите!!!!!!!!!!
50
10
 
4
 
! Отговори
1 преди 12 години
Марешки: В личен план съм постигнал всичко и вече искам да работя за Варна!Ами защо не направихте нищо през последните 4 год г-н Марешки, нали бяхте в общинския съвет?!??!?!? Отворихте толкова много други аптеки, доразвихте бизнеса си- поздравления. Но не мога да намеря нищо за което да ви поздравя относно Варна.Какво ще рече ".. и вече искам да работя за Варна". Следва продължение.........
49
13
 
8
 
! Отговори
Марешки- НЕ! преди 12 години
Да добавя- не харесвам и Кирил Йорданов, но ще гласувам за него защото е по-малкото зло за Варна. Искренно се надявам Йорданов да осъзнава, че има този процент не защото хората го харесват, а защото просто няма за кой друг да се гласува!!! Кмете, гледай следващия мандат да работиш повече за Варненци, после за себе си и ***. Кирил да се радва че кандидатурите бяха слаби, иначе при една силна и заслужаваща фигура Кирил щеше да е в историята на града ни.Искам един кмет като Цончо (Каварна)!!!!
48
2
 
3
 
! Отговори
тинтина преди 12 години
2. Говорим за Евро фондове. Така ли никой не се намери да му зададе въпроса какво всъщност той знае за тях, какво предстои и как да ги използва. 3. Толкова Европейско звучи неговият глас, че ако трябва да слушаме всеки път негово изявление ни се струва че се връщаме в тези велики години когато круши мруши и темподобни плодове стресираха обикновените хорица...гласувайте за това *** ако искате да си наврете интеграцията отзад и да се върнете в камената ера с доста повече дупки в средата
47
10
 
7
 
! Отговори
Марешки- НЕ! преди 12 години
Хайде кажете ми какво направи Марешки за последните 4 г, нали беше в общинския съвет?! Да каже какво направи той за 4 год като общинар?!?! Пари има, той не отрича, ако толкова те е грижа за града, защо през последните 4 год. нищо не направи за нашия град. Трябва да си кмет ли за да направиш нещо за Варна?!?!?!? Не ми хвалете Марешки, защото през последните 4 год. никъде не го видях да участва дейно в управлението на града, дори и като общински съветник.
46
2
 
6
 
! Отговори
тинтина преди 12 години
..продължение на предния коментар:1. След като Марешки с лекота изхарчи толкова много пари за предизборна кампания и купуване на гласове,а и да не забравим подигравката към болните хорица които си продадоха свободата за да си вземат от втините лекарства на Марешки, представяте ли си от къде ще си покрие липсите като стане кмет и как с лекота ще харчи общински пари за собствения си бизнес2. Говорим за Евро фондове. Така ли никой не се намери да му зададе въпроса какво всъщност той знае за ....
45
5
 
6
 
! Отговори
tintina преди 12 години
В историята, ако Марешки стане кмет, неговият мандат ще бъде по надслов 'ДИВОТО ЗОВЕ' ТОЛКОВА ИСРЕНА ДИВАЩИНА НА ЕДНО МЯСТО Е ТРУДНО ДА СЕ ВИДИ ВЪПРЕКИ СЕГАШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА АТМОСФЕРА. Дебатите трябва да се водят и от нас гражданите и сами да си задаваме следните въпроси преди да направим своя избор подлъгъни от евтини лекарства в скъпи опаковки:1. След като Марешки с лекота изхарчи толкова много пари за предизборна кампания и купуване на гласове, ......продалжава в друг коментар
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
youtube: "Искате ли Киро за кмет?!"
43
9
 
32
 
! Отговори
Kolyo M преди 12 години
Време е да махнем Кирчо, за 12 години се накраде достатъчно. Това, че 70 % от варненци не го искат за кмет е показателно.. Ако не гласувате, печелят *** гласове за настоящия кмет...Може Марешки да не е най-добрият избор, но е време за промяна !Който ще гласува за Марешки - да ми даде +, а който за Йорданов - ...