12 партии вкарват общински съветници във Варна

В местния парламент влиза и синът на Веселин Марешки
Обновена: 25 окт 2011 09:40 | 25 окт 2011 09:40,
21
12 партии вкарват общински съветници във Варна
Снимка: Булфото

12 политически партии ще имат свои представители във Варненския общински съвет, стана ясно след оповестяване на изборните резултати.

Най-много ще бъдат съветниците от групата на ГЕРБ – 16, следвани от БСП – 8, и коалицията „Варна утре” – четирима.

По трима души вкарват шест партии и коалиции – ДПС, „Синята коалиция”, „Нашият град”, „Либерали, „Промяна за Варна” и „Либерален алианс”.

„Атака” и „Свободен избор – Екогласност” ще имат по двама съветници, а „Обединен блок на труда” – един.

По-известните лица в морския град, които ще решават проблемите на града, са досегашният председател на Общинския съвет Николай Апостолов от ГЕРБ, председателят на градския съвет на БСП Борислав Гуцанов, зам.-шефът на ВМРО Костадин Костадинов, председателят на местното ДПС: Янко Станев, синът на кандидата за кмет Веселин Марешки, който носи същото име като баща си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 12 години
Опитват се да ни внушат: "Варненци да се молят Киро да стане пак кмет, че тежко им на общините, които са с кметове от други сили. Вижте какво се получи, правителство ГЕРБ, президент ГЕРБ."ТОВА Е ОГРОМНА ЗАБЛУДА !!! КИРО КАТО БЕШЕ КМЕТ ОТ БСП ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ДА НЕ БИ ДА НАПРАВИ НЕЩО ?КАТО Е ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА БОЙКО, ДА НЕ БИ ДА НАПРАВИЛ НЕЩО, КОГАТО ДОЙДОХА ГЕРБ ?ПРОСТО Е НЕКАДЪРНИК, ПИЯНИЦА , ПРЕДАТЕЛ, КРАДЕЦ, *** И ЛЪЖЕЦ ! И ВСИЧКИ ГО МРАЗЯТ !
19
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 12 години
ГЕРБ купуват гласове !!! Заловени са в Несебър от репортер на БНТ под прикритие, на когото са платили 60 лева да гласува за ГЕРБ и са му обещали още 40 за балотажа ! Четете в Дневник! Същото става в момента и във Варна - в Максуда и Каменар. Активисти на ГЕРБ пазаруват гласове за варненския Цар Киро...
18
3
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
На заден план на снимката "застъпници-50-толевки" лично пратени от Магарешки
17
0
 
6
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
до Анти Цар Киро: Винаги може и по-зле.. но и аз ще пусна за неандерталеца с ферари
16
0
 
2
 
! Отговори
kongo преди 12 години
naistina vsi4ki *** glasuvaha s N 2 .znam tova .kogato otidete da glasuvate spomnete si samo kak Kiro naredi pribere znameto na BG
15
0
 
7
 
! Отговори
Анти "ЦАР КИРО& преди 12 години
Ми Цар Киро вместо "да гласува за по-чиста Варна", да беше пуснал чашката за малко, и да я беше изчистил тия 12 години, и някоя и друга дупка да беше запълнил... Гласувам на балотажа за Марешки, защото по-зле от сега не може да стане! Всяка смяна на кмета може да е само към добро! И *** би се справила по-добре от варненския Цар Киро! МАКСУДА е за Цар Киро, значи аз съм за Марешки! Питайте *** за кого ще гласуват, повечето дори не знаят име, а само номер "2"! ГЛАСУВАЙТЕ !
14
0
 
3
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
...Остава да се надяваме че поне общинският съвет няма да бъде контролиран от ББ, тъй като ГЕРБ имат само 16 от 51 представители е възможно за председател да бъде избран някой от друга партия.
13
0
 
4
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
до един варненец. Пич, не го вярвай това. ББ не обича Варна. Никой от софийските *** не я е обичал, а най-много я мрази Костов. ББ няма да отклони повече средства за Варна понеже там кмет бил негов човек. ТОЙ СЛАГА НЕГОВ ЧОВЕК ТОЧНО ЗА ДА НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ОБЯСНЯВА КАКВО ПРАВИ, КАКТО НАВСЯКЪДЕ В ДЪРЖАВАТА. Нека да ти кажа какво ще стане: Хората на ГЕРБ заедно с послушния комисионер Кирчо ще се облажват както и когато могат, обръча им от фирми ще е добре захранен с парите на варненци...
12
0
 
3
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
До Неварненец. Това с роднинските връзки на Марешки е идиотщина обаче мисля че няма конфликт на интереси. Все едно да кажеш че Волен няма право да бута сина си в политиката. Аз се сещам за една друга варненска фамилия, баща и син, дето бяха в общинския съвет ама чак ме е гнус да я споменавам, дано са на топло...Varna is lost...
11
4
 
2
 
! Отговори
не варненец преди 12 години
добре ли прочетох? марешки кмет, а синът му - общински съветник? как стават тези неща? няма ли някакви закони за конфликт на интереси, за роднински връзки? и какъв е този янко станев, дето бил председател на дпс? с това име?
10
0
 
4
 
! Отговори
попа преди 12 години
Нидей ка'а на никой - кой от тия двамата кандидати е искан от цялата общественост? Никой. Самият факт че 12 партии са получили доверието на местното коренно население по тия земи да вкарат съветници, трябва да ви подскаже че тука е анархия и всеки ще дърпа към него си. Затуй градът никога за съжаление няма да се оправи - ще кара на търговийка, алъш-верижче, наемчета нещо, 10на богати другото стиска 2лв. за кафе и така. М/у другото, в западна България кафето е 50 ст. Да ви кажа само ;)
9
6
 
8
 
! Отговори
ЕДИН ВАРНЕНЕЦ преди 12 години
ВДИГНЕТЕ си носовете от дупките по улиците и погледнете нещата в перспектива.В Бургас, където ГЕРБ спечели кметското място с над 70%, да не би дупките да са по-малко? Не, дори са по-вече. Там само центъра и някои централни улици са оправени, и два булеварда. Всичко друго е по-зле от Варна. И то много по-зле, а периферията е ужас.Повярвайте ми, доста често ходя в Бургас.Но хората гласуваха масово за кмета си от ГЕРБ, защото благодарение на него там се изсипа "златен дъжд", поради което безработицата там е под 3% и продължава да намалява. Има работа даже и за ***, и престъпността рязко намаля. Това е най-важното, а след него ще дойде ред и на дупките, и на градинките, и на престижните обекти.Това бургазлии отлично го разбират, и затова гласуваха масово за кмета си от ГЕРБ.Не защото са Гербаджии по политически убеждения, а защото си знаят интереса, и са патриоти на своя град.
8
0
 
7
 
! Отговори
гласоподавател преди 12 години
Златен дъжд! Хахахахахаха. Няма да мога да спра да се смея цял ден! Пич, ти *** ли си? Или живееш в света на приказките? Котката ми е по-малко наивна от теб.
7
0
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Прав си- няма значение.Старите пак ще ръководят същите комисии,както преди...
6
3
 
11
 
! Отговори
az do 4 преди 12 години
никакъв Варненец не си, щом си написал това. Доста лош избор на думи "златен дъжд". Незнам дали знаеш точното значение но това е което Кирил Йорданов прави с града ни - пикае в-у него. Излизайки на улицата се вижда всичко това. Трябва да си сляп, за да не успееш да видиш състоянието на улици , паркове и т.н. Нямам идея Марешки как би с есправил, но бих гласувал и за магаре срещу сегашния кмет!
5
0
 
2
 
! Отговори
друг варненец преди 12 години
ти сега тънко се иЗбъзика , нали?
4
26
 
6
 
! Отговори
ЕДИН ВАРНЕНЕЦ преди 12 години
МАРЕШКИ е мошеник и градски тарикат.Този който може да направи много за Варна през следващите 4 години, това е Кирил Йорданов.Той е патриот на Варна, и затова до сега се е присъединявал винаги към управляващата партия, за да може по този начин да допринесе най-много ползи за града. Това е опортюнизъм, но ползата за Варна от него никой не може да я отрече. Така постъпи и сега, като се присъедини към ГЕРБ. Ако стане кмет ще успее да направи така, че "златен дъжд" да се изсипе над града. Той има доста опит в това отношение, а и способности не му липсват.А що се отнася до самата партия ГЕРБ, сигурно е, че вътре в себе си дълбоко я презира. Защото Кирил Йорданов е интелигентен и фин човек, пълна противоположност на сбирщината, която се е събрала в тази партия.
3
0
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
2/3ти от съветниците са нови. Не че има значение.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нов бардак със стари к...ви.
1
0
 
8
 
! Отговори
assyta преди 12 години
"Честито" на Варна!