Горещо преследване

В новата книга на Джули Гаруд „Бавно изгаряне“ някой се опитва да убие красивата Кейт, която се завръща в родния си град...
1 фев 2008 16:37,
Горещо преследване
Корица: Хермес

Скоро в книжарниците у нас ще бъде новата книга на  Джули Гаруд  „Бавно изгаряне“.

В нея красивата и амбициозна Кейт Макена се връща в родното си градче. Семейните и финансовите проблеми, с които се сблъсква, изглеждат непреодолими, но скоро минават на заден план. Кейт неочаквано се убеждава, че е преследвана от убиец, който няма да се спре пред нищо.

Смъртната опасност, пред която тя е изправена, става повод да се срещне с брата на най-добрата си приятелка. Ченге в бостънската полиция, Дилън Бюканън притежава дързост и чар, на който жените трудно устояват. Дилън трябва да открие кой и защо толкова силно желае смъртта на Кейт.

В борба за живота си младата жена ще се сблъска с тъмната страна на човешката душа, изтъкана от изгаряща страст, алчност и жажда за мъст.

Писателката  Джули Гаруд е известна с напрежението, което винаги влага в криминалните си романи. Тя е автор на 42 романа  на различна тематика – исторически, съвременен любовен съспенс, книги, чието действие се развива през Средновековието.

Първият й роман в жанра на съвременния романтичен съспенс излезе през юли 2000 г., остава 6 седмици в класацията на Ню Йорк Таймс за издания с твърди корици и се изкачва до 3-то място.
Джули Гаруд е родена в семейство на ирландски преселници в щата Канзас, където живее и днес със съпруга си и трите им деца.

Издава: Хермес

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание