Черно на бяло – всичко за Майкъл Бубле

Канадската суперзвезда издава автобиография през есента
Обновена: 21 юни 2011 12:05 | 21 юни 2011 12:02, Елена Пенева
0
Черно на бяло – всичко за Майкъл Бубле
Снимка: Warner Music International/Орфей Мюзик

Мемоарите на Майкъл Бубле ще излязат в специално издание през октомври тази година, като в тях ще има ексклузивни за книгата фотографии на певеца.

Така милионите верни фенове на Майкъл Бубле по света ще имат уникалната възможност да се докоснат до личния свят на своя любимец и да усетят какво е всъщност да си Майкъл Бубле.

Страниците на мемоарите му ще съдържат информация, която дава достъп на читателя до непознати и скрити страни от живота на Бубле, като в същото време ще са наситени с типичния за него чар и чувство за хумор.

Арт директор на проекта е Дийн Фриймън (Dean Freeman), който е работил по бестселъри като автобиографията на Дейвид Бекъм – “Моята истина”, а издателката къща ще бъде Transworld Publishers.

Преди да излезе очакваната първа официална книга от Майкъл Бубле през есента, канадецът ще зарадва феновете си с поредната серия концерти от турнето в подкрепа на последния му албум Crazy Love и специалното двойно издание Crazy Love – Hollywood Edition.

Бубле ще изнася концерти в САЩ до края на юни и след това, от 5-ти август, ще се завърне за няколко участия на родна земя.

Канадската суперзвезда е сред най-популярните съвременни изпълнители в света, продал над 35 милиона копия от албумите си, носител на две награди Грами и множество награди Juno.

Постига световен успех с албума It's Time (2005), а следващият - Call Me Irresponsible (2007) дори надминава предходните резултати в класациите.

През 2010 пък влезе в десетката на най-печелившите концертиращи музиканти в света, според класация на списание Форбс.


0
Още по темата: Майкъл Бубле
Още от
Напиши коментар Коментари