Вземи парите и бягай

Излиза новият роман на Анна Данаилова "Чужди пари в ръцете ти"
13 юли 2011 15:20,
0
Вземи парите и бягай
Корица: Персей

В книжарниците у нас излиза новият роман на една от най-известните руски авторки на криминални романи – Анна Данилова.

„Чужди пари в ръцете ти” започва с адреналинова ситуация - докато чака пред паметника на Пушкин в Москва свой познат, при Дина Караваева притичва непозната жена, пъхва в ръцете й пакет и казва: „Сега животът й е във вашите ръце!”.

Дина няма време за въпроси, защото жената изчезва веднага. Явно се е припознала и й е дала пакета по погрешка. В него се оказват петдесет хиляди долара.

Какво трябва да направи Дина? Да задържи парите за себе си? Но в пакета има и скъсана коледна картичка, адресирана до някаква тайнствена Розмари в почивна станция, както и инициали на подателя.

Съвестта на Дина не й позволява да вземе парите за себе си и тя тръгва да търси тайнственото момиче, което вероятно е попаднало в беда.

В същото време в един московски апартамент е убита млада жена със същите бяло яке и червени ръкавици, шал и барета, с каквито е била и Дина в момента, в който пакетът с парите се оказва неочаквано в ръцете й...

Анна Данилова е авторка на над 80 криминални романа. Още първият от тях “Когато вече ме нямаше” я превръща в знаменитост и й осигурява дългогодишен договор с най-голямото руско издателство – “Ексмо”.

В момента на руския книжен пазар има различни издания на всяко от произведенията й – в различни формати и оформление, което я прави един от най-издаваните руски автори.

В най-голямата руска виртуална книжарница ozon.ru в момента могат да бъдат открити над 240 издания на нейни книги.

Писателката живее и твори в Шумен, България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари