Едгар Кейси пише за ангели и архангели

Книгата излиза у нас на 2 март
1 мар 2012 08:26, Петя Славова
0
Едгар Кейси пише за ангели и архангели
Снимка: Хермес

Новата книга на Едгар Кейси „За ангелите, архангелите и невидимите сили” може да намерим у нас от 2 март.

Повечето хора познават автора като най-големия медиум, пророк и лечител на 20 век. Той е помогнал на десетки хиляди хора да решат здравните си и житейски проблеми, но също така е бил отричан, обвиняван в шарлатания и преследван. Дарба или проклятие са били необикновените му способности в чисто житейски план може да разберем и от тази книга.

В личен план неговата дарба неимоверно усложнява живота му и няколко пъти му се налага да започва буквално от нулата. Непрекъснато трябва се бори с предразсъдъците на лекарската гилдия относно нестандартните си методи на лечение, включващи революционни за времето си методи като ароматерапия, хомеопатия, масажи, диети....

Не по-лесно е и общуването му с обикновените хора, повечето ревностни християни, за които е трудно да приемат и асимилират неортодоксалните за западния свят идеи за карма и прераждане (самият Кейси също е шокиран от тези си разкрития, които не се вписват и в собствените му представи). Но тъй като методите му се оказват безпогрешни и резултатни, хората, както и той самият, накрая са принудени да признаят истинността на казаното и да преосмислят отношението си.

Той излекува множество болни, от чиито случаи традиционната медицина се е отказала като безнадеждни. Прави хиляди тълкувания на хора, които искат да открият призванието си, миналите си животи и кармичните си връзки, за да могат да правят по-мъдри избори и да живеят по-смислен и пълноценен живот.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари