Какво се крие в човeшката ДНК...

Доктор Робин Кели разгадава една от най-големите загадки в биологията
Обновена: 17 май 2012 14:17 | 17 май 2012 14:03, Петя Славова
7
Какво се крие в човeшката ДНК...
Снимка: ИК „Кръгозор”

В „Човешката ДНК - антена към Вселената” доктор Робин Кели разгадава една от най-големите загадки в биологията - как клетките ни взаимодействат в такъв съвършен синхрон и позволят на тялото да функционира в невероятна хармония? Новата книга ще разбули мистериите на чакрите, телепатията, интуицията и творческите способности.

Според автора ДНК молекулите ни действат като миниатюрни антени и осъществяват връзката ни с квантовите полета на Вселената.

Авторът е практикуващ семеен лекар, който съчетава традиционната с холистичната медицина. „В „Човешката ДНК - антена към Вселената” науката и философията са чудесно балансирани с лични истории, примери от практиката на д-р Робин Кели и упражнения.

Книгата излиза у нас на 21 май.


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
Svilen75 преди 8 години
Сигурен съм, че "доктора" е добре запознат с всичките му видове чакри, телепатия и холистична медицина. Обаче съм готов да се хвана на бас, че и хабер си няма от ДНК, кванти и истинска медицина!!!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Д-р Кели американец ли е или англичанин? Както и да е - от онези, на които сляпо вярваме и пред гения на които се прекланяме. Защото те до един са гениални! Не разбрах връзката между съвършения синхрон на летната диария (сюргюн) и квантовите полета на Вселената!
4
2
 
2
 
! Отговори
do govedarin преди 8 години
Kade izpusna GOVEDATA ?
3
5
 
11
 
! Отговори
Ratio преди 8 години
Болни шарлатанщини.
2
6
 
8
 
! Отговори
Денет преди 8 години
Поредните езотерични глупости. Аман от безумия!
1
5
 
5
 
! Отговори
Говедарин преди 8 години
Какво се крие в човeшката ДНК ?!?...
...НДК...