Мери от "Мери Бойс Бенд" ни разходи из своите "Непознати улици"

Певицата издаде стихосбирка след албума си
Обновена: 4 юли 2012 13:16 | 4 юли 2012 13:16, Петя Славова
4
Мери от "Мери Бойс Бенд" ни разходи из своите "Непознати улици"
Снимка: Булфото

Мери от "Мери Бойс Бенд" издава стихосбирка с името "Непознати улици", съобщи авторката. Това се случва месец, след като отличената за българска група на 2012 г. пусна на музикалния пазар новия си албум  "Непознати улици 2012", чийто вокал и автор на всички песни е Мария Мутафчиева.

Тя е събрала в това издание своите ранни стихове и първите си текстове за песни. Илюстрациите и дизайнът са дело на Невена Ангелова - художник и преподавател в НХА.

Към книгата има и подарък - диск "Непознати улици 2012", който включва 12 песни - презаписани версии на култовите песни отпреди десет години, както и неиздаваните до момента "Опит за летене", "Когато сън Земята заспи" и инструментал на най-големияхит на "Мери Бойс Бенд" - "Непознати улици" - поместен и в учебника по музика за седми клас.

"Книгата "Непознати улици" открехва врата към времето преди да стана Мери. Тя е моето начало като автор. Албумът пък е изключително важен за "Мери Бойс Бенд", защото събира в едно първите авторски песни на групата", посочва Мария Мутафчиева. Представянето на творбата ще бъде от 18.30 ч. на 5 юли в книжарница "Хеликон-Витоша".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Spacer преди 11 години
Е за такива изпълнители пускайте статии, а не за миризливата Андреа...
2
1
 
6
 
! Отговори
Божинова преди 11 години
Прекрасна певица, прекрасни песни!
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Симпатяга!