Роман, вдъхновен от годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън

„Един пръстен и e твой” на Софи Кинсела у нас
Обновена: 2 авг 2012 16:10 | 2 авг 2012 16:06, Петя Славова
5
Роман, вдъхновен от годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Снимка: Кръгозор

„Един пръстен и e твой” e роман, вдъхновен от годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Негова авторка е Софи Кинсела. Романът събира нелепи и комични ситуации, които могат да се получат, когато двама души от противоположния пол ползват един и същ телефон: „Имах нещо като видение за някой, който намира чужд телефон, и животът на двамата души се преплита по забавен начин.

Беше само абстрактна идея, споделя Кинсел. Телефонът вече е толкова мощно средство – съдържа целия ти свят, свързва те с хората по начин, който преди десет години бе невъзможен. Всичко е в него – бизнеса ти, социалният ти и емоционалният ти свят...”

Софи Кинсела вече има първоначална визия за своя роман, докато един ден принц Уилям и Кейт Мидълтън обявяват своя годеж. Тогава първата й мисъл била: „Представяш ли си да загуби Този пръстен!” Това вдъхновява авторката да включи в сюжета и изгубен годежен пръстен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Инфантилна история, нещо като Дисни чанел, сироп тече отвсякъде.Вдъхновена от годежа на тоя и оня...пак чалга история, ама чуждоземна, по си е друго,айде да я преведем, че българските кифли си умират за такова четиво.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Друго е да се "оди" човек, къде е по- добре от това да се сгоди....Редакторчетата, проверявайте си статиите преди да ги публикувате. То бива неграмотност, но в този сайт нещата са направо отчайващи