Какво е коучингът

Нов наръчник обяснява как да се реализираме
Обновена: 29 окт 2012 20:24 | 29 окт 2012 20:24, Петя Славова
7
Какво е коучингът
Снимка: Колибри

Какво точно представлява коучингът, обяснява наръчник, който може да намерим у нас от 29 октомври. Негови автори са Джоузеф О’Конър и Андреа Лейджис - вдъхновяващи практици и доказали се с тренери в областта на ниво изпълнителни директори.

От тях ще научим, че в качеството си на корпоративна практика коучингът е и един от най-оправданите разходи за бизнес промяна.

Съчетанието на теория и логика с примери от всекидневието дава шанс за подобрение и реализация на индивидуалните и бизнес цели.

„Коучинг с НЛП“ е у нас в превод на Магдалена Николова, Ваня Серафимова и Неда Велкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези работи не са за български фирми с шефове българи. Нито пари за подобряване на нещо ще заделят, нито ще мислят в перспектива. На тях акъл не им трябва, трябват им роби за жълти стотинки. За да има мънгизи за изплащане на Тоарега...
5
0
 
3
 
! Отговори
Ивелина преди 11 години
В тези 5 изречения за възхвала на поредната комерсиална книга авторът/авторката не можа ли да напише какво означава абревиатурата НЛП? И вече трябва да е ясно на всички, че поредните Хамерикански КОУЧове никого на нищо няма да научат, а просто я издават, за да увеличат собственото си богатство!За хората, които не знаят какво е НЛП - невро-лингвистично програмиране
4
0
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Много точно и ясно казано , бих написал и аз същото.
3
4
 
0
 
! Отговори
drago преди 11 години
"Акъл неща, пари ми дай!" Типичен балкански ***...
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната американска ПРОСТОТИЯ!
1
0
 
13
 
! Отговори
Pissed of преди 11 години
Как да дишаме, как да ядем, как да с извинение с........, как да се е.......Е стига вече не искам наръчник по живот. Аз знам как. И мога да давам аз акъл.Само ми трябват пари и сега не ми давайте поредната боза Как да спечеля пари, щотоне действа Така че тия неща вече не са модерни, заврете си ги отзад.Аз съм си коуч, на собствения си живот, указания не желая!!!!!!!!!!!!!!!!!!