България, побрана в 1000 страници

Описва ни я Румяна Николова и Николай Генов
6 дек 2013 12:14, Петя Славова
0
България, побрана в 1000 страници
Снимка: Сиела

България, побрана в 1000 страници ни представят Румяна Николова и Николай Генов в своята книга.
Двамата преди няколко години събират чудесата на Индия, Китай и Южна Америка в други подобни сборници, които пренасят читателя из далечните земи.

Авторите признават, че са семейство скитници, „болезнено пристрастени към пътуванията, които наистина страдат ако не дишат праха на пътищата и нямат „кални спомени“ от тях по обувките си. Обикаляме и както някои биха казали „се мъчим“ да пишем, снимаме и ви заразим с бацила на знанието. Да ви разкажем, че по света дракони наистина съществуват и дори да ви упътим как и къде да ги търсите, ако можем за да перифразираме тези думи на писателя Джон Ъпдаик.

С примамливо описание, книгата е и с повече от 1400 черно-бели и цветни снимки. Авторите не се спират и скоро може да очакваме и следващата им книга „Откраднатата Европа”.

Що се отнася до книгата за България, премиерата й ще е на 9 декемри от 19.00 часа в изложбения „ФотоСинтезис Арт Център“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
за България преди 10 години
И 100 000 страници за миналото на България няма да променят позора на днешния ден!дано греша!възможно ли е България някога да е имала по-безсрамно правителство от днешното /- последните няколко 'демократични'/!?!?!