"Разплата" за тийнейджъри

Излиза последната част от трилогията "Най-тъмните сили"
19 фев 2014 14:33, Петя Славова
0
"Разплата" за тийнейджъри
Снимка: Колибри

Историята, която съблазни тийнейджъри в повече от 20 страни "Най-тъмните сили", идва и със своя край. Финалната част от трилогията на ърбън фентъзито е "Разплата".

У наз излиза от 24 февруари в превод на Мария Донева.

Сюжетът продължава от момента, в който вече знаем, че Клоуи е некромант, който умее да общува с мъртвите и е в състояние да ги вдигне от гроба. Нейните приятели Тори, Саймън и Дерек също са генетично модифицирани и притежават свръхестествени способности.

В „Разплата“ войната със злите учени продължава, а кулминационните моменти карат читателя да затаи дъх от напрежение и ужас. И този роман обладава кинематографичен магнетизъм, който младата публика няма как да не оцени.

Канадката Кели Армстронг се нарежда сред най-успешните автори на ърбън фентъзи, криминални и хорър творби в света. Родена през 1968 г., тя нашумя с ефектни тийн истории за духове, демони и върколаци.

Творчеството й обхваща двайсетина книги и се отличава със стилистично многообразие, непринуден разказ, щедра палитра от образи и ловко преплитане на фикция и действителност.

Това обяснява популярността на трилогията „Най-тъмните сили“, която е адресирана към любители на флирта със свръхестественото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари