Хорхе Букай идва отново у нас, ще представя нова книга

Романът се казва "20 стъпки напред"
30 май 2014 16:55,
4
Хорхе Букай идва отново у нас, ще представя нова книга
Снимка: архив Булфото

Аржентинският писател Хорхе Букай ще представи в България най-новата си книга "20 стъпки напред", която излиза от печат на 4 юни, съобщиха издателите от "Хермес".

Писателят и психотерапевт идва у нас на 9 юни, като с него ще дойде и синът му Демиан Букай, който дебютира с излязлата през май книга "Погледни отново". Всеки от авторите ще представи книгата на другия.

Премиерите на двете издания ще бъдат в София на 10 юни от 19.00 ч. в УАСГ, във Велико Търново на 11 юни от 19.00 ч. в Музикално-драматичния театър "Константин Кисимов" и в Пловдив на 12 юни от 19.00 ч. в Дома на културата "Борис Христов".

В новата си книга Букай учи, че предизвикателството да бъдем себе си, изисква много усилия. Това е път, изпълнен със съмнения и отстъпления, който трябва да извървим съзнателно и смело. Затова трябва внимателно да подбираме стъпките си и да не губим вярната посока. Защото това е единственият път, който си заслужава да поемем. Пътят, който започва със самопознанието и завършва със самоосъществяването.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Des преди 9 години
Аман от тоя
3
3
 
0
 
! Отговори
аз преди 9 години
изчезвай, бе, ТУРЧЕН!
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
драскач
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уффф тоя постоянно го цитират квачките във фейса