"Спондж Боб Квадратни гащи" слизат от екрана в книга

Две истории с анимационния герой идват у нас
4 май 2015 15:11, Петя Славова
1
"Спондж Боб Квадратни гащи" слизат от екрана в книга
Снимка: Колибри

Книжки с известния персонаж от американския анимационен филм „Спондж Боб Квадратни гащи“ излизат у нас на 4 май.

Сериалът е създаден от морския биолог и аниматор Стивън Хилънбърг. Филмчетата разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм..

Съдържанието на книжките за най-прочутата гъба в света следва съдържанието на филмчетата. Проектът на MTV и техния специализиран канал Никелодеон, които стоят и зад легендарната серия за Дора Изследователката, е сред най-популярните и обсъждани детски поредици през последните години.

Спондж Боб Квадратни гащи е пухкав, жълт и порест и прави най-вкусните ракбургери. Освен че е майстор готвач в „Хрупкавият рак”, той няма равен и в правенето на балончета. Приключенията му в Бикини Ботъм са изключително смешни, забавни и поучителни и са подходящи за дечица на възраст от 3 до 10 години.

Първата е „Пиратите на Бикини Ботъм“, която е с много обрати, приключения и смях, отбелязват издателите. Спондж Боб се опитва да развесели г-н Рак, който си мечтае пак да плава през шестте морета. Двамата с Патрик преобразяват „Хрупкавият рак” така, че да заприлича на кораб. Не щеш ли, появяват се трима страховити пирати и отвличат ресторанта...

Втората история е „За любовта към балончетата”. Тук подводната гъба временно губи самоличността си и дори става кмет на Ню Келп Сити. Оказва се, че за всичко е виновна любовта към балончетата...
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
и етооо преди 6 години
Времееее за риклааамааа ;D