Гладът за храна в "Шоколадова магия"

Излиза новия роман на Лора Флоран
5 авг 2015 13:33, Петя Славова
0
Гладът за храна в "Шоколадова магия"
Снимка: ИК "Кръгозор"

Гладът за храна и гладът за секс са две от най-големите човешки нужди, които човек може да изпита. Вземете ги, смесете ги в един роман и ще получите рецепта за „вкусна” литературна творба. Ако добавите голяма порция шоколадови изкушения, няколко тайни заклинания, доза романтика и щипка еротика, ще получите „Шоколадова магия” – новия роман на Лора Флоран.

Наситена с хумор и преливаща от сексуално напрежение, тя носи удоволствието, като да отхапеш невероятно парченце шоколад.

Лора Флоран ни представя „вещица“, която забърква заклинания в горещ шоколад, и надменен „принц“ на сладкишите в страстна история за любовта и шоколада.

„Къщата на вещиците“, чиято витрина е омагьосана гора от сладкиши, замък от горчив черен шоколад и принц на кон от сладък бял шоколад, е владението на Магали Шодрон и на двете й лели.

Специалитетът на Магали е горещият шоколад – лесен за приготвяне и в същото време божествено вкусен особено когато го е правила тя. Може би тайната на великолепния му вкус се крие в усмивката по лицето й, докато го разбърква. Или пък в ...заклинанията за сбъдване на желания, които тайно добавя в омайващата напитка.

Филип Лионe е парижкият принц на сладкишите. Неговите макарони съчетават различни вкусове, които се топят в устата, галят небцето и оставят неповторим вълшебен вкус.

Когато решава да отвори клон на световноизвестните си сладкарници на няколко крачки от „Къщата на вещиците“, сблъсъкът му с Магали е неизбежен...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари