Дж. К. Роулинг написа "В служба на злото"

Авторката на Хари Потър отново използва псевдоним
Обновена: 12 яну 2016 11:30 | 12 яну 2016 10:56, Петя Славова
0
Дж. К. Роулинг написа "В служба на злото"
Снимка: Колибри

След като стана известна и много богата с поредицата за "Хари Потър" Дж. К. Роулинг реши да завладява и възрастната аудитория с криминална поредица.

На пазара вече излязоха  „Зовът на кукувицата” и „Копринената буба”, а на 14 март 2016 г. идва и третата част с протагонист Корморан Страйк "В служба на злото".

За да раздели аудиторията си Роулинг бе решила да използва псевдоним в тази поредица, така че романът отново ще излезе с автор, чието име е Робърт Галбрейт.

Криминалният роман с ексцентричния детектив Страйк беше публикуван за първи път на английски през август 2015-а от Sphere, съответно от Mulholland Books (Little, Brown Book Group) в САЩ.
 
Сюжетът ни среща с Робин, която получава мистериозна пратка и с ужас установява, че вътре има отрязан крак на жена. Шефът й, частен детектив Корморан Страйк, не е толкова втрещен, но е не по-малко обезпокоен от нея.
 
Четирима души от миналото му биха могли да сторят това - и Страйк е наясно, че всеки от тях е способен на системна и неописуема жестокост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари