Тео Чепилов за безразборния секс и безличните запознанства

Излиза дебютната му книга "Ситуация след ситуация"
Обновена: 5 май 2016 13:15 | 4 май 2016 15:44, Петя Славова
2
Тео Чепилов за безразборния секс и безличните запознанства
Снимка: Колибри

Познаваме Тео Чепилов като един от сценаристите на сериалите "Под прикритие", "Стъклен дом" и "Домашен арест". Бил е сред авторите на легендарното списание "Егоист".

Разказите му са събрани в дебютната му книга "Ситуация след ситуация", която може да намерим от 9 май в книжарниците.

В нея Тео събира истории, дръзки и безподони, родени от еуфорията и дима в заведенията, отгледани с музика и съпроводени с много надежди, удавени в твърд алкохол.

Истории за безразборния секс, безличните познанства, безкрайните брътвежи на безсмислени теми, за лутането, кръстопътищата и всичко останало, съпътстващо живеенето на висока скорост.

На места „времето тече в забавен каданс и всичко изглежда вечно в нерушимата си монотонност”. Друг път тичането е толкова неумолимо, че прилича на летене под заплаха от талибани. А най-плашещи остават собствените мисли – доколкото ги има.

Тези разкази кипят от адреналин, но зад маската на натурализма, хумора, стържещия език и самоиронията вие болката от похабения живот. 

Премиерата на "Ситуация след ситуация" ще се състои в в петък 13-и, за ужас на суеверните и за радост на всички почитатели на Тео. От ситуация в ситуация ще влизат: Йоана Темелкова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Стефан Вълдобрев, Дидо от Д2 и неудържимият рапър 100 кила.

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Петенка, много си слабичка в писането. Мъчиш се, но нищо свястно не излиза под "перото ти". Не искаш ли да кажеш "безподобни" мило детенце? Думата "безподони" не съществува в езика ни.
1
0
 
4
 
! Отговори
Dnes bg advertising преди 5 години
Поредната рекламна статия, с която си загубих времето.